Vann Polymers for Plants

July 29

Vann Polymers for Plants


Holde jorda rundt plantene fuktige holder plantene riktig hydrert og sunn. Men opprettholde riktig fuktighet nivåer i jord er ofte vanskelig for en rekke årsaker, blant annet klima, vann tilgjengelighet og noen ganger også glemsel av gartneren. Takket være vitenskapelige fremskritt, vannabsorberende polymerer gi et effektivt middel for å beholde fuktigheten i jordsmonnet i selv de mest glems gartner jord.

Polymers Forklart

Utviklet i 1960, har vannabsorberende polymerer vært brukt helt siden å bistå i veksten av planter i tørre forhold eller for å gjøre dyrking lettere for gartnere som ønsker å vannplanter mindre. De små krystallene absorbere store mengder vann og blir geleaktig, beholde vannet og tillater plantene å absorbere den etter behov. Planter absorberer vann fra polymerene ved osmose, noe som betyr at vannet passerer fra en høy konsentrasjon i polymerene til den lave konsentrasjon av planterøttene.

Bruker

Vannabsorberende polymerer er ofte lagt til hagejord rundt plantene i tørre klima, slik konservativ bruk av vann for å holde plantene friske. Dette hjelper plantene vokser i tørre klima - spesielt planter som normalt vokser i fuktige klima. Disse polymerer også tillate mindre hyppig vanning og mer konsekvent rot eksponering for vann i enhver hage. Vannabsorberende polymerer lagt til potting jord å holde container planter hydrert; I noen tilfeller, blir plantene dyrkes hydroponisk ved hydratisering av polymerene med et næringsrikt løsning og voksende planter direkte i polymerene.

fordeler

Vann absorberende polymerer holde plantene hydrert på en sikker måte, å være helt mold-og mugg-bestandig. De gir en jevn tilførsel av vann til røttene av planter uten å opprette en soggy, gjørmete miljø, reduserer risikoen for fuktelskende skadedyr og noen tilfeller av rot råtne. Som polymerer absorbere væsker og utvide, de tar opp plass i jorda rundt dem, og legger mer porøsitet og oksygen til jord. Effektene av enkelte typer polymerer er langvarig, med ett program som gir hydration ytelser i inntil syv år med jevn vanning.

betraktninger

Vannabsorberende polymerer er ofte ikke er ideell for bruk i leirjord, som jordsmonnet er sterkt komprimert og gjøre polymerene mindre effektiv. Ikke alle polymerer er laget av biologisk nedbrytbart materiale, så sjekk etiketten på produktet du bruker hvis dette er viktig for deg. Menneskeskapte polymerprodukter ofte beholde vann godt, men kan være mindre effektiv på å få planter så mye vann som de trenger i varmt vær. Les alltid etiketten av ditt valgte produkt nøye og bruke som anvist for å unngå slike problemer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com