Hvordan måle kvadratfot på et stykke land

July 16

Hvordan måle kvadratfot på et stykke land


En av de første spørsmålene som mange folk å kjøpe fast eiendom stille er hvor mange kvadrat er inkludert i en bestemt eiendom. Hvis du vurderer å kjøpe eller selge et stykke land, vil du trenger å vite arealet. Dette er også kjent som "område" av stykke land. Du kan beregne kvadrat på et stykke land ved å ta noen målinger og bruk av disse målingene i matematiske formler for området.

Bruksanvisning

1 Tegn en grov tegning av stykke land.

2 Mål omkretsen av landet med et målebånd. Mål land i fot og inches. Det kan være lurt å få en annen person til å hjelpe deg ved å holde den ene enden av målebåndet som du leser den andre enden. Spill dine mål på skissen din.

3 Konverter dine mål til inches ved å multiplisere føtter ganger tolv og legge noen ekstra inches på å svaret. For eksempel, hvis den ene siden av tomten er 50 fot, 5 tommer, ville du multiplisere 12 ganger 50 for å få 600. Så du vil legge til 5 inches å få en total av 605 inches for den aktuelle siden.

4 Finn arealet av det jordstykke ved hjelp av dens mål i formler som er utformet etter formen av tomten. Hvis landet er i form av et rektangel eller kvadrat, du bare multiplisere lengden ganger bredden for å finne arealet. Dersom tomten er formet uregelmessig, dele tegningen inn rektangler, kvadrater, trekanter og sirkler, som diktert av formen på land. For å finne arealet av en trekant, multiplisere basis ganger høyden og dividere med antall 2. For å finne arealet av en sirkulær stykke land, multiplisere radius squared ganger pi (3,14). Radiusen er halvparten av diameter (bredde) av sirkelen. Squaring radius betyr å multiplisere radius ganger selv.

5 Del ditt område i inches med 144 for å finne antall kvadrat.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com