Hvordan Trim ut en dusj Window

September 13

Hvordan Trim ut en dusj Window


Tilsetning av trim for en dusj vindu er et vanntettingsteknikk som beskytter veggen og vinduer og tilfører et dekorativt preg på samme tid. For områder som er utsatt for store mengder vann, slik som dusj, er PVC trim anbefales. PVC trim er en hard plast som ikke absorberer vann som tre trim gjør. Opprettholde PVC trim er også mye lettere å gjøre enn å opprettholde tre trim.

Bruksanvisning

1. Mål lengden og bredden av dusjen vinduet og skåret to seksjoner av 3-tommers PVC-trim, slik at det er 6 inches bredere enn vinduet. For eksempel, hvis vinduet tiltaket 24 inches bredt, vil du kutte to deler av trim som måler 30 inches hver.

2. Mål høyden av dusjen vinduet og skåret to seksjoner av 3-tommers PVC trim til 6 inches lengre enn høyden av vinduet. For eksempel, hvis vinduet måler 30 inches høy, vil du kutte to deler av trim som måler 36 inches hver.

3 Legg de fire kutte deler av PVC trim horisontalt på et flatt underlag. Skille dem i en gruppe for høyde og en gruppe for bredde.

4 Mål 3 inches i fra hvert hjørne på hver del av trim. Marker 3 tommers måling langs den øvre kanten av trim.

5 Tegn en linje tilbake til bunnen hjørnet fra 3-tommers merke på hver ende av hver del av trim. Bruk den rette kanten som en guide til å tegne rett på linjen.

6 Skjær langs linjene ved hjelp av håndsagen før begge ender er vinklet på alle fire deler av PVC trim. Dette vil skape fire trapesformede strimler av trim.

7 Påfør konstruksjon lim på baksiden av venstre side trim delen. Trykk på trim på dusjvegg, fôr opp 3-tommers merke på hver ende av trim med hjørnene av vinduet.

8 Påfør konstruksjon lim på baksiden av den høyre side trim delen. Trykk på trim på dusjvegg, fôr opp 3-tommers merke på hver ende av trim med hjørnene av vinduet.

9. Påfør konstruksjon lim på baksiden av toppen trim delen. Trykk på trim på dusjvegg, fôr opp 3-tommers merke på hver ende av trim med hjørnene av vinduet.

10. Påfør konstruksjon lim på baksiden av bunnseksjonen trim. Trykk på trim på dusjvegg, fôr opp 3-tommers merke på hver ende av trim med hjørnene av vinduet.

11 Tape sentrum lengde område av hver del av trim bruker malere tape til å holde trim til veggen. Tapen bør være 6 inches eller lengre, og vil overheng på vinduet og veggen. Fjern tapen i to til tre timer, når limet har tørket helt.

12 bruk klar silikon drivning rundt toppen og bunnen av trim ved å bruke det til sprekkene rundt trim. Gni til en glatt overflate ved hjelp av en gummihanske. Fjern drivning fra hanske med papirhåndkle og fortsette å glatte tetningslister til den danner en vanntett forsegling rundt trim.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com