Hvordan å blande Insect Killer og soppdreper

September 9

Insektmiddel og soppdreper kan gå hånd i hånd når du prøver å enten forebygge eller behandle problemer i gården. Begge problemer kan falle sammen på samme tid, fordi skadedyr tall kan vokse i perioder med regn og verft er mer utsatt for soppsykdommer i fuktig vær. Mens den type insekter som har invadert tunet kan være tydelig, kan soppinfeksjoner være hardfør å diagnostisere. Rød eller rosa flekker på plener, oransje soppsporer på gress stengler, og svarte områder i gården er vanlige tegn på soppsykdommer. Uten behandling verftet for insekter og soppsykdommer, kan du ende opp med helt dødt gress.

Bruksanvisning

1 Hell 1 liter vann i en krukke. Bland i den type insekt morderen og soppdreper som du vil bruke. Følg samme blandingsprosedyre som er angitt på etiketten pakken når du legger til glasset. Dette kan bety tilsetning av et pulver før et emulgerbart konsentrat.

2 Sett lokket på glasset og rist godt. Plasser på et trygt sted i 30 minutter.

3 Tilbake til glasset. Se etter slam bygge opp, separasjon, klumper eller olje spredning. Hvis du ser noen av disse tegnene, kan du ikke blande insekt drapsmann med soppdreper.

4 Bland kjemikalier i en sprøytetanken i samsvar med etiketten retninger. Spray insektmiddel og soppdreper på en liten del av vegetasjon. Velg en tørr dag som er fri for vind.

5 Vent en uke for å se om vegetasjonen har lidd fra en blanding av både kjemikalier. Fortsett med sprøyting plantene dine hvis det ikke er noen tegn til misfarging, visner eller død.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com