Slik unngår du at Rust på meteoritter

August 2

Slik unngår du at Rust på meteoritter


Meteoritter er ofte lidenskapelig samlet av mange mennesker. Meteoritt stykker kan variere fra størrelsen på en blyant viskelær eller mindre til større eksemplarer som veier 100 pounds eller mer. Mange meteoritter inneholder metaller som jern som er utsatt for fuktighet og rust. Tar de riktige trinnene er nødvendig for å hindre rust og korrosjon fra forming og forårsaker permanent skade på meteoritten overflate.

Bruksanvisning

1 Hell en liten mengde isopropylalkohol på en ren fille.

2 Tørk av hele overflaten av meteoritten å rengjøre og fjerne eventuelle rester, inkludert oksidering og lys rust fra overflaten.

3 Påfør en liten mengde av multipurpose spray smøremiddel til en ren fille og grundig pels hele overflaten av meteoritten som en beskyttende barriere mot fuktighet.

4 Plasser en tørkepose eller disk i en plastboks for å absorbere fuktighet. Plasser meteoritt i beholderen slik at den ikke kommer i kontakt med tørkemiddel.

5 Tett plastboks tett og sted på et sted som ikke vil bli utsatt for direkte sollys. Unngå å oppbevare boksen på et sted som vil bli utsatt for ekstreme temperatur da dette kan øke fuktigheten formasjon.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com