Hva kan få Rust Ut av stoff?

August 3

Hva kan få Rust Ut av stoff?


Alt som trengs er en uforsiktig feilsteg og du har børstet opp mot noe rusten. Rust flekker er notorisk sta å fjerne. Flere husholdningsartikler kan bidra til å eliminere disse flekkene bedre enn tradisjonelle vaskemetoder. Bevæpnet med riktig informasjon, er det på tide å raide skap og sende rust flekker pakking.

sitroner

En naturlig mildt sure, sitroner er svært effektive i å eliminere rust flekker på klær og tekstiler. Skjær en sitron i to og klem saften over flekken. Hvis du ikke har noen sitroner, sitronsaft i en flaske fungerer like bra. Mett området og dryss salt over det. Gni salt i gjennomvåt flekken med en tannbørste for å komme i mellom fibrene så sette stoffet ute i solskinnet. Kombinasjonen av sitronsaft og solskinn kan raskt eliminere rustflekker, men kan også svekkes noen stoffer. Denne metoden kan ikke være trygg for mørke tekstiler.

Cream of Tartar

For visse stoffer som tåler varme, kan kokes flekken seg å være meget effektive for å fjerne rustflekker. Fyll en gryte med vann og tilsett 4 ts. kremen av tartar for hver halvliter vann. Senk stoffet i vannet og ta den med til en byll. Du vil være i stand til å se når flekken er endelig kokt ut; Dette kan ta noen minutter. Når vannet er avkjølt, vri plagget ut og henge den ute til tørk i sollys.

Eddik

Hvit eddik er en naturlig mild syrlig som ikke vil skade tekstiler. Bruk eddik i stedet for sitronsaft før skrubbing det med bordsalt og sette den ute i solskinnet. Eddik vil ikke falme stoff som sitroner vil så dette er et trygt alternativ for mørkere stoff. Små rustflekker kan fjernes ved bare å tørke ren hvit eddik på dem med en ren klut eller svamp.

kommersielle produkter

Flere kommersielle produkter hevder å ha rustflekk-fjerning evner. Se etter produkter som inneholder oksalsyre. Bruk aldri klorblekemiddel eller et produkt som inneholder klor blekemiddel, da dette kan gjøre flekken permanent. Les produsentens anvisninger nøye for bruk og sørge for at det er trygt for din spesielle stoffet før du bruker den.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com