Naturlig Bug Repellent for et hjem

July 25

Naturlig Bug Repellent for et hjem


Uansett hvordan insekter finner veien inn i hjemmet ditt, bør du få dem ut så snart du kan, før de forårsaker skade eller reprodusere. Det er tryggest å unngå å bruke kjemiske-baserte repellents. Naturlig insektsmidler ikke bare holde hjemmet insekt-fri, de også holde familie, kjæledyr og møbler trygt. Mange naturlig og effektiv bug midler er tilgjengelige for bruk i hjemmet.

Lemon Grass Olje

Sitrongress er en svært allsidig gress funnet voksende i sørøst Asia, India og Australia. Den vokser opp til 8 fot høy, selv om den gjennomsnittlige høyden er rundt fire føtter. Sitrongress olje er en naturlig og effektiv bug frastøtende. Produkter som inneholder sitrongress olje er spesielt effektiv på å avskrekke mygg. Dette insektmiddel er trygt for brukere i alle aldre og fungerer som både en personlig og området-området bug frastøtende.

Lemon Eucalyptus Oil

Sitron eucalyptus olje er et plantebasert olje kommer fra eukalyptus løv og kvister. Dette frastøtende er ekstremt effektivt mot mygg, knott, fluer og hjort flått. Den har vanligvis en beskyttelse på to timer, selv om noen myggmidler som inneholder sitron eucalyptus olje gir beskyttelse i opptil seks timer. Lemon eukalyptus olje er funnet i spray og lotion bug repellents. Den har en behagelig lukt og er trygt å bruke på huden. Ikke bruk sitron eucalyptus olje på barn under 3 år gammel, da det fører til irritasjon i øynene.

eugenol

Eugenol er en naturlig væske avledet fra nellik, basilikum og laurbærblad. Selv om den har mange bruksområder, er det svært effektiv på repelling insekter som møll, mygg, edderkopper, lopper, gresshopper, fluer, veps og maur. Eugenol virker ved å påvirke en spesiell insektnevrotransmitter. Dette frastøtende er trygt for menneskelig bruk og vil ikke skade ditt hjem eller planter. Eugenol midler er vanligvis tilgjengelig som spray og lotions.

neem Oil

Hvis du har innendørs planter som påvirkes av insekter, bruke neem olje for å holde dem fra å reprodusere. Neem olje, hentet fra Azadirachtin trær, er en naturlig avstøtende mot insekter som biller, larver, edderkopp midd, gresshopper, knott og plante lus. Neem olje fungerer veldig sakte, men effektivt, i repelling insekter, som det sakte styrer insekter 'fordøyelseskanalen. Over tid, fører dette til insektet ikke være i stand til å kunne reprodusere, ettersom insekt stopper mate.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com