Hvordan finne en magnetisk strømledning for en Deep Fryer

July 29

Hvordan finne en magnetisk strømledning for en Deep Fryer


En frityrgryte er en hendig kjøkken apparatet å ha på hånden. Men som alle andre benken apparat, må det brukes trygt. En magnetisk strømledningen er designet for å bryte ut av frityrkokeren når svært lite strekk påføres. Dette sikkerhetsmekanisme kutter strømmen til den varme oljen og kan bidra til å forhindre branner når en frityrkoker veltes. Bruk riktig magnetisk strømledningen til frityrkokeren for å redusere risikoen for brannskader.

Bruksanvisning

1 Forskning produsenten og modellnavnet eller nummeret i frityrgryten er brukerhåndboken. Undersøke utsiden av frityrgryten for å identifisere merker eller annen informasjon hvis du ikke har brukermanualen.

2 Ta kontakt med produsenten via post, e-post eller telefon ved hjelp av selskapets kontaktinformasjon i brukerhåndboken. Ta med din spesifikke modell nummer i kommunikasjonen. Noen eiers manualer har bestillingsskjemaer slik at reservedeler kan bestilles. Søk på nettet etter produsentens kontaktinformasjonen for å finne ut om det selger modellspesifikke reservedeler hvis du ikke har en brukerveiledning.

3 Besøk auksjonssider som eBay, for å finne utbryter magnetiske strømledninger for eldre frityrkokeren modeller som har vanskelige å finne reservedeler.

4 Fest den nye magnetiske strømledningen til maskinen for å teste sin evne til å bryte bort før sin første virkelige bruk. Trekk ut strømledningen med et lett trykk for å sikre magnetene vil frigi.

Hint

  • Ved hjelp av en våt eller skadet magnetisk strømledninger kan elektrosjokk brukeren eller forårsake en oljebrann.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com