Hvordan bygge Hydroponics for høye planter

July 19

Hvordan bygge Hydroponics for høye planter


Planter som er dyrket hydroponically ikke bruker jord. Fordeler med dette systemet, i henhold til University of Arizona College of Agriculture og biovitenskap, har høyere avkastning, færre skadedyr og mer kontroll over den voksende miljø. Høyere planter som tomater, paprika og agurk, trenger ekstra støtte selv når plantet i bakken. Når vokst hydroponically, må de støttes både på rotnivå og langs stilken eller de vil ende opp med bøyd og brukket.

Bruksanvisning

1 Velg ditt hydroponic voksende system. Nesten alle slags system vil virke, så lenge som den bruker et medium slik som perlitt for støtte. Flytende hager og stablet, vertikale systemer vil ikke fungerer like godt for høye planter som vilje gulv eller bord systemer som gir mer støtte til bunnen av anlegget.

2 Sett opp din hydroponic system. For høye planter, systemer som bruker en base - enten gulvet eller en benk oppsett - er best. Plasser poser med perlite i rennene i systemet, slit posene for å gi drenering, og sette opp vanning systemet i henhold til instruksjonene som følger med systemet.

3 Transplant frøplanter inn i perlite. Dersom spirene ble startet hydroponically, vil overføringen være rask og enkel, med liten risiko for transplantasjon sjokk. Lag et hull i perlite som er stor nok til å holde steinull starter kube eller annet medium som holder frøplante. Sett kuben og transplantion er fullført.

4 Fest den ene enden av en lengde av garnet til bunnen av hydroponic systemet. Hvis du er voksende planter utenfor, vil du trenger for å lage et rammeverk av rør, PVC, eller annet egnet materiale. Innendørs kan du plassere kroker i taket. Fest den øvre enden av garnet til drivhus tak, utendørs ramme eller tak kroker. Denne fremgangsmåte må gjentas for hver plante.

5 Klipp vinrankene til garn med vine klipp. Dette gir kontinuerlig støtte for plantene som de vokser. Sjekk plantene ofte og legge til nye klipp etter behov.

6 Skjær overflødige blader fra den voksende planter for å fremme luftsirkulasjon. Dette bidrar til å forebygge eller minimere problemer med sykdom, holde plantene friske og produktive.

Hint

  • Andre støtte medier foruten perlite kan brukes. Du kan også bruke steinull, torv, grus, vermikulitt eller sand.
  • Selv om hydroponic systemer er langt mer effektiv som standard jord metoder, kan det være dyrt å starte hvis du ønsker å vokse i stor skala.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com