Hvordan Grow Candy Lily Fra Seed

July 13

Candy lilje er det vanlige navnet for Pardancanda norrisii, en hybrid arter av blomstrende plante dyrkes for sine fargerike, lilje-lignende blomster og slanke løvverk. Det er et resultat av kryssing mellom Vesper iris (Pardanthopsis dichotoma) og bjørnebær lilje (Belamcanda chinensis) og den ligner begge arter i form av sine blomster og løvverk. Men det uttrykker et bredt spekter av fargevariasjoner i sine blomster, spesielt når plantene er dyrket fra frø. Økende godteri lilje fra frø tar litt innsats eller oppmerksomhet bortsett fra jevnlig vanning. Imidlertid er det best å veksle temperaturen i jordsmonnet til hurtig selv, pålitelig spiring.

Bruksanvisning

1 Fyll en 4-tommers dyp barnehage brett med potting jord. Fast jorda for å presse ut innestengt luft og selv ut overflaten. Tilsett mer jord for å fylle skuffen, om nødvendig.

2 Sow godteri lilje frøene 2 inches hverandre i barnehagen skuffen. Sår dem i en dybde som tilsvarer fire ganger diameteren av hvert frø, som er omtrent 1,5 til 2 inches. Dekk frøene helt og fast jord oppå dem.

3 Spray potting jord inne i barnehagen skuffen ved hjelp av en hageslange med misting vedlegg. Fukte jorden til en dybde på 2 inches. La den øverste 3/4 tommer av jord tørke ut før vanning igjen.

4 Plasser barnehagen skuffen i et drivhus eller kald ramme på toppen av en forplantning matte. Still inn temperaturen på forplantning matten til 68 F om natten og 85 C i løpet av dagen for å etterligne hvordan jorda varmes og kjøles utendørs.

5 Se for spiring i en til to måneder. Transplantere godteri lilje spirene så snart de produserer et par ekte blader, som er lange, smale og spisse. Sett spirene til 6-tommers plast potter fylt med potting jord.

6 Hold individuelt potte godteri lilje planter i drivhuset eller kalde rammen til utetemperaturer nå 68 F og jorden har varmet. Plante spirene en fot fra hverandre i en solrik seng med Leir, drenering jord.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com