Slik reparerer en Flocked Air Bed

July 13

Å våkne opp med bunched folder av oppblåste gummi under deg er en mindre enn ideell måte å hilse den nye dagen. Hvis du finner deg selv med en strømmet luft seng som plutselig har gått saggy eller flat, er det en punktering lurking sted på overflaten. Hvis du holdt på lappesaker som fulgte med madrass, eller hvis du har et varehus eller sportskjeden i nærheten, kan du fikse hullet i løpet av minutter, og det bør være klar til bruk i løpet av timer.

Bruksanvisning

1 Finn hull i madrassen hvis du ikke allerede har. Dette kan gjøres ved å sprøyte en blanding av oppvaskmiddel og vann på madrassen, trykke forsiktig ned og ser for dannelsen av bobler.

2 Gni området rundt hullet forsiktig med sandpapir hvis det er på strømmet del av sengen. Fortsett å gni inntil flokkene har blitt fjernet for å avsløre en glatt overflate som vil binde rent til limet og patching materiale.

3 Vask området nær hullet for å fjerne alt støv og rester som kan hindre lappen i å danne en tett forsegling. La luft seng tørke helt før du forsøker å oppdatere den.

4 Skjær ut et rundskriv lapp fra patching materiale som følger med i pakken. Gjør lappen 3/4 til 1 tomme større enn nødvendig for å dekke hullet.

5 Påfør patching limet til området der du vil plassere lappen, og la det sitte til det føles klebrig. Noen patch kit inkluderer patching materiale med en selvklebende bakside i stedet for en egen flaske lim, så hopper du over dette trinnet hvis din patching materialet er klebrig-støttet.

6 Glatt patching materiale over hullet, trykke hardt på tvers av plasteret for å sikre at det du ikke la noen luftbobler.

7. La patch tørke i den tiden som er angitt på pakken.

Hint

  • Vurdere å holde en ekstra lappesaker rundt huset slik at det er praktisk hvis sengen utvikler en annen lekkasje.
  • Dersom den første plasteret ikke klarer å tette hullet, skjæres et andre plaster som er en tomme større og feste den til madrassen på toppen av det første plasteret.
  • Hvis hullet i sengen er stor nok til at klebemidlet kan lekke gjennom den når den brukes, holder sidene av sengen fra hverandre mens den tørker slik at de ikke smelter.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com