Hvordan Gjødsle Roses med fisk

March 28

Hvordan Gjødsle Roses med fisk


Det er ingenting som duften av nystekte blomstrende roser. Disse nydelige blomster kommer tilbake år etter år å legge farge og skjønnhet til din hage. Med riktig stell og en god dose av gjødsel, vil dine roser har naboene lurer på hvordan du holder dem så levende. Hemmeligheten bak, selvfølgelig, er fisk. Legg fersk fisk rett til jord eller opprette en flytende fisk emulsjon til bruk i gjødsle rosene dine.

Bruksanvisning

Fersk fisk

1 Bruk hel fisk eller fiskedeler som gjødsel for roser ved å legge dem direkte til jord.

2 Grav et hull 6 til 8 inches dyp nær bunnen av rose bush. Dette trenger ikke å være direkte under røttene av bushen, men bør være innen 10 til 12 inches fra bunnen av rose bush.

3 til fersk fisk eller fiskedeler til hullet.

4 Dekk med 8 inches av jord for å hindre dyr fra å grave den opp. Husk at hvis du bruker fersk fisk, vil det ta en stund å råtne. Området bør overlates alene til fisken har gjort jobben sin.

kokt fisk

5 Legg fiskehoder og andre utklipp fra fersk fisk til en stor stockpot, og dekk med vann.

6 Sett på en utenfor gassbrenner, og la det småkoke i 20 minutter. Dette er en jobb du ikke ønsker å gjøre i huset. Lukten fra matlaging fisk deler er ikke akkurat hvordan du vil duft ditt hjem.

7 La blandingen satt til avkjøling.

8 Strain med cheesecloth eller gjennom en sil for å fjerne faste partikler. Kast eller begrave disse fiskedeler nær din rosebusken.

9 Bland en del av fisk emulsjon til 5 deler vann. Bruk denne løsningen for å vanne rosene.

10 Legg en prosent fosforsyre til blandingen for å stoppe råtnende prosessen, hvis du ønsker å lagre løsning for fremtidig bruk. Uten tilsetning av fosforsyre vil løsningen fortsette å forfalle og kan eksplodere hvis de oppbevares i en lukket beholder.

Rask Fish emulsjon oppskrift

11 Legg til fersk fisk deler eller uønsket fisk til en 5-gallon bøtte.

12 Fyll bøtte 3/4 full med kaldt vann.

13 Rør grundig, og la til å sette i flere dager. Rør ofte for å holde blandingen aktiv.

14 Sil gjennom en cheesecloth eller sil, og bruke løsningen å vanne rosene når de trenger vanning.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com