Baby Safe Bug Repellents eller Sprays

January 13

Baby Safe Bug Repellents eller Sprays


Når det brukes riktig, kan bug avstøtende være et effektivt verktøy for å beskytte en baby fra ubehagelig, og muligens smittsomme, insektbitt. Les etikettene nøye før du bruker noen bug frastøtende til en baby.

ingredienser

Bug repellents og spray som inneholder DEET eller picaridin er anbefalt av Centers for Disease Control (CDC) og American Academy of Pediatrics (AAP). Ved hjelp av produkter med disse ingrediensene kan bidra til å forhindre insektrelaterte sykdommer, som West Nile Virus og Lyme sykdom. Naturlig insektmidler er mindre effektive enn sine kjemiske kolleger og kan trenge å bli brukt ofte, i henhold til Baby Center.

Alder Restriksjoner

Myggmidler av noe slag er ikke anbefalt for babyer under 2 måneder. For barn over en alder av 2 måneder, American Academy of Pediatrics anbefaler bug spray som inneholder 10 til 30 prosent DEET. En lavere konsentrasjon av DEET i en frastøtende betyr ikke at det er mindre effektivt, men at varigheten av effekten ikke vil være så lang som en frastøtende med en høyere konsentrasjon DEET.

Bug Repellent Sikkerhetstips

Unngå å bruke en kombinasjon solkrem / bug frastøtende produkt, siden solkrem bør på nytt hver 2 timer og bug frastøtende bør ikke brukes om igjen på babyer, ifølge American Academy of Pediatrics. Bruk en bug frastøtende med lavest konsentrasjon av DEET eller picaridin og gjelder ikke sprayinsektmidler i et lukket område.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com