Hvordan få en minimalistisk stil

March 5

Hvordan få en minimalistisk stil


Arkitekt Mies van der Rohe kjent levd opp til rektor "less is more" i sine arkitekturdesign. Rohe brukt de samme prinsippene i sitt arbeid som de som brukes i minimalistisk design: Hvert element i rommet står på egne nesten som skulptur. Det er lite ornamentikk, men materialet kan fortsatt være ganske komplisert som naturlig stein, tre og glass kombinert på måter som er ren og unfussy. Minimalistisk design trenger ikke å være kald og frastøtende. Som et elegant hotell, kan det være ganske dramatisk og elegant. Det krever gjennomtenkte betraktninger for lagring og funksjon. Lys, åpenhet og negative plass rundt møblene er like viktig som selve møbelet i et minimalistisk interiør.

Møbler

Hvert møbel i en minimalistisk stil må ha en bestemt funksjon og rene linjer. Vurdere en lav L-formet sofa med squared armene i mellom grått skinn og plassere en høyglans hvit eller klar salongbord foran det for en godt redigert ennå stofflighet stue. Tresorter som valnøtt finish på møbler armene er velkommen i minimalistiske områder som det er taktile og vakker uten diakritiske tegn. Hvis du trenger ekstra gjest sitteplasser, men ikke ønsker å rot plass med for mange stoler vurdere å bruke to til fire skinn kuber som kan være pent organisert i rommet når den ikke er i bruk.

Farge

Hvit dominerer ofte i en minimalistisk interiør, men da sammen med nøytrale det er innbydende og komfortable. Nyanser av grått og brunt spiller en viktig rolle i å formidle en følelse av ro. Selv om hjemmet har tradisjonelle gulvlister eller ornamenter på treverk, kan du likevel skape et minimalistisk preg. Male treverk i samme farge som veggene, slik at det harmonerer med større veggflate. Hold fargepaletten hovedsakelig nøytral eller monokromatisk å samle alt i rommet. Ett uventet farge i en sterk, men begrenset dose, for eksempel en dyp rød etasje pute, tilfører en dramatisk trykk til et rom med minimalistisk stil.

Kunst

Kunst og skulptur har sin plass i minimalistisk design. Plasser en skulptur på en Lucite bord og tenne det med en spotlight fra over for en dramatisk og enkel effekt. Heng bare én eller to store biter av moderne kunst på store vegger i tråd med en minimalistisk tilnærming. For å beholde rene linjer, henge horisontalt kunst på en bred vegg og henge kunst vertikalt på en høy vegg. Dette avtegner de arkitektoniske linjer av plass klart og enkelt; grunnlaget for minimalistisk design.

Lagring

Minimalistisk design må redigeres på noe unødvendig. Bruk lagring klokt. For soverommet ansette en valnøtt tre dresser med flate-panelte skuffer for et rent utseende. Hold knotter og håndtak enkel som børstet stål sylindriske former uten ornamenter. Kjøkken cabinetry i hvit høyglans med flatskjermer og børstet stål rektangulære håndtak holder rommet klar og ren.

No Fuss

Minimalistisk design har en organisert, godt redigert følelse. Unngå å vise mange små minnesmerke elementer når du arbeider i en minimalistisk stil rom. Det kan ta litt disiplin for å oppnå et minimalistisk interiør, men det er også et miljø som føles definert med formål som er klar for kjas og mas i hverdagen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com