Feltet Mushroom Vekst

January 14

Feltet Mushroom Vekst


Når våren regner fukte jord og jord temperaturen stiger, begynner soppen sin livssyklus. Sopp er ikke planter. De er knyttet til gjær og mugg og klassifisert som sopp. Den fungal organisme fra hvilken sopp kommer kalles mycelium, som kan være i jord eller, i henhold til US Forest Service, i noen råtnende skog materie. Mycel strømmer på råtnende materiale, vokser og til slutt produserer sopp.

Hvordan de ser ut

Alle sopp ikke ligne en paraply i form. Noen er egg-formet, noen ligner svamper, andre er shell-lignende utvekster som klamrer seg til trær. Sopp varierer i farge, også. Noen sopper har en delvis slør som dekker gjellene før de er klare til å produsere sporer, den "seed" av sopp. Når nok tid har gått, og forholdene ligger til rette, er den sporer av feltet sopp sluppet å bli distribuert av vinden eller på føttene til bestått dyr til andre steder for å begynne en ny koloni. Ifølge amerikanske Forestry Service poster, vil bare en liten prosentandel av feltet sopp er sporer utvikle.

Hvordan de vokser

Det kan virke som om sopp dukker opp over natten - og de gjør det, men bare etter uker med utvikling underground. Deretter, når jorden er perfekt temperatur, utløser det et plutselig utbrudd av vekst og sjampinjong er presset opp gjennom jordens overflate. Når soppen framgår, livet er kort over bakken. Den sopp modnes, sprer sine sporer og begynner å svekkes i løpet av dager. Ifølge University of Missouri, er morel en av de første sopp på våren, og på det meste mellom midten av april og midten av mai. Strukturen av Morel er delikat og ikke alder godt. Dens svamp-lignende utseende er attraktivt å invadere insekter, som hastigheten sin forverring.

Hvor de vokser

Tilholdssted for sopp varierer i henhold til art. Valget av mange er fuktig skogbunn. Den brune crimini vokser i åpne felt der jorda er rik og Leir. Det er noen ganger kalt "bygg" sopp fordi det ofte velger et felt hvor bygg dyrkes som sitt habitat. Den crimini er av solid lager, mindre utsatt for rask forverring. Ifølge US Department of Agriculture, hvis igjen å vokse noen dager lengre enn levetiden for de fleste sopp, vil crimini vokse til en bredde på opp til 5 inches. Det er da den "porta," verdsatt av kokker for sin mer robust smak, men rett og slett en voksen brune crimini.

Gjemsel

Noen sopp aldri se dagens lys. Trøffelen tilbringer sitt liv i totalt mørke undergrunnen. Har ingen klorofyll, det grønne pigmentet i de fleste plantelivet, trøfler har ikke behov for fotosyntese til å forsyne dem med næring. De lever av det organiske materialet i jorda. De fester seg til små mater røtter av trær, noe som (ifølge USDA) er gunstig for både tre og trøffel. Når de modnes og er klare til å distribuere sine sporer, trøfler avgir en lukt som tiltrekker seg små dyr, kunne annonsere at middagen er klar. Dyrene grave og forbruker trøffel, men på den måten de sprer sporene for reproduksjon.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com