North Carolina Handicap Ramp Krav

January 15

North Carolina Handicap Ramp Krav


Om lag 1,6 millioner amerikanere som bor utenfor spesialiserte institusjoner bruker rullestol, i henhold til uførestatistikk Center ved University of California. Det er viktig for hjem og bedriftseiere å gi enkel tilgang for ikke-oppegående mennesker i eller passerer gjennom kommunen. Det er etablert føderale forskrifter for å gjøre nybygde ramper enkelt og trygt; er det imidlertid anbefalt at ramper bygges ikke bare å møte regelverket, men å overgå denne forskrift for en tryggere, mer behagelig opplevelse for rampe brukere.

Slope og Rise

Ifølge ADA Accessibility Guidelines for bygninger og kontruksjoner (ADAAG), bør den maksimale hellingen forholdet mellom en rampe være 1:12, men minst mulig helling bør brukes i rampe konstruksjon. Økningen bør ikke overstige 30 inches for noen kjøre i en rampe.

Clear Bredde

North Carolina krever tilgang ramper til å være mellom 44 og 48 inches i bredden. Føderale standarder sier at ramper må være minst 36 inches bredt; North Carolina, Washington og Wisconsin krever ramper for å være bredere for å tillate en ambulerende person til å passere en rullestolbruker.

Landings

Landingen av rampen må være så bred som rampe selv (minst 44 inches i North Carolina) eller så bredt som det bredeste rampen løp fører til landing. Hvis en rampe endrer retning, er en 60-tommers med 60-tommers landing som kreves.

rekkverk

Skinner som er nødvendig langs begge sider av rampesegmentene og må være 30 til 34 inches høy i North Carolina.

Cross Slope

Korset skråning (skråningen målt vinkelrett på kjøreretningen, ifølge Federal Highway Administration) kan være på maksimalt ¼ tommer i en fot (01:48) i North Carolina. Rampen må være konstruert for å utelukke vanndammer i tilfelle regn.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com