Hvordan Koble Vann og septik linjer fra Mobile Homes

February 12

Hvordan Koble Vann og septik linjer fra Mobile Homes


Verktøyet hookups, inkludert vann og kloakk, må være frakoblet før en bobil kan bli flyttet til et nytt hvilested. Vann og kloakk hookups er ganske grei og mange mobile hjem eiere velger å koble disse to verktøyene selv når du planlegger et trekk, heller enn å stole på en profesjonell.

Bruksanvisning

1 Slå av vannet til mobile hjem. Dette kan være en ventil i henhold til tilhengeren som er i vannledningen før den kobles til den mobile hjem vannsystem. I mobile hjem parker, er det mer sannsynlig å være en vannmåler i nærheten eller en ventil nær trailer pad. Du må kanskje ringe kraftselskap eller bobil park for å utføre denne operasjonen.

2 Skyll og tøm baderomsinnredning. Slå på en vannkran for å sørge for at trykket er sluppet ut av systemet. Inspisere vannlinjen under mobile hjem for å se om det er en limt PVC-rør eller en metallkopling. Dersom det er PVC, skjære gjennom PVC-rør med en baufil mellom den innkommende nytte linje og tilhengerens vannlinjen adapter. For en renere jobb, kan du bruke en rørtang til å skru de PVC gjengede adaptere fra mobil innløp og fra strømlinjen. Du kan disponere over PVC og erstatte det når du installerer et nytt vann hekte på det nye stedet. Ved vannlinjen er av metall, bruke en rørtang for å løsne og skru koblingen for å la de to linjer adskilt fra hverandre for å koble tilhengeren fra verktøyet vannsystemet.

3 Løsne klemmene som holder kloakk linje støvel til det offentlige kloakk nederst og mobile hjem avløpssystem på toppen. Bruk en skrutrekker eller skralle og socket, avhengig av hvilken type klemmer installert. Når klemmene er løse, trekke støvelen løs fra begge ender for å fullføre frakobling.

Hint

  • Pass på at vannet er av og trykkløst før du kobler vannlinjen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com