Blomster og planter for å avskrekke Bugs

February 1

Blomster og planter for å avskrekke Bugs


Mange hjem gartnere foretrekker å ikke bruke kjemikalier i behandling av sine planter og blomster. Selvfølgelig, det er også problemet med å holde de gode bugs, for eksempel marihøner og bier, mens å bli kvitt feilene som gjør skade. Tenk plante blomster og andre planter som vil hjelpe avskrekke noen av de skadelige bugs.

blomster

Marigolds har en veldig stikkende lukt. Mange folk ikke særlig omsorg for duften av marigolds, og det gjør heller ikke mange feil - inkludert mygg. Marigolds er også flotte planter å ha i og rundt grønnsakshagen som de avskrekke noen bugs som ellers spiser planter, som for eksempel asparges bille, samt andre typer biller. Reinfannen er en annen blomst som bidra til å avskrekke bugs. Den reinfann vil frastøte maur, biller og squash bugs. Petunia og kamille også bidra til å avskrekke bugs i gården og hagen.

stauder

Stauder er planter som du plante en gang og vil fortsette å komme tilbake år etter år. Det kan være nødvendig å dele stauder hver tredje til fjerde år, men som bare gir deg flere planter å spre rundt i huset og hagen som frastøte bugs. Lavendel er en staude som avskrekker flått og møll. Larkspur vil avverge noen insekter samt kaniner om de er en annen skadedyr i hagen og hage.

ettårige

En geranium er en av de mange årlige blomster som du kan plante for å avskrekke bugs. Geranier er også et attraktivt valg som kan vokse enten i potter, slik at de kan flyttes rundt, eller i bakken hvis du ønsker å holde insekter ut av hagen din. Det samme gjelder for andre årbøker som avskrekke bugs som nasturtium, fleabane, solsikker og kosmos. Disse plantene frastøte belastende og ødeleggende insekter, inkludert biller, bladlus, squash bugs og hvite fluer.

urter

Catnip og rosmarin er bare to av de urtene som frastøter insekter. Det er olje i begge disse urtene at feilene ikke liker, spesielt mygg. Siden urter er ganske små, gjør de ideelle planter til å ha på dekk, veranda eller uteplass hvor du underholde gjester, spesielt i sommermånedene. Urter har en mye mer attraktiv aroma enn gjøre noen bug-avskrekkende lys. De er også mye tryggere enn tiki fakler, spesielt der små barn kan kjøre rundt og spille. Gressløk, en annen urt, antas å avskrekke bladlus, som kan være svært skadelig for grønnsakshagen. Mange urter er ikke kaldt hardfør, så mens de kan vokse godt utendørs i løpet av våren, sommeren og med falle, er det lurt å bringe dem inn for vinteren.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com