Planer om å bygge store Planters

February 25

Hage planters er ideelle for bruk på terrasser, dekk eller veranda der planter ellers ikke ville vokse. Hvis du bor i en leilighet eller byhus med lite plass, store plantasjeeiere tillate deg å ha en liten hage. Store planters er også en attraktiv funksjon i en hage, og en stor planter langs en terrasse veggen eller på dekk skaper et fokusfunksjon som du kan fylle med blomster, miniatyr frukttrær, urter eller grønnsaker.

Bruksanvisning

1 Skjær 4-by-4-tommers sedertre i fire innlegg som er 24 inches hver. Skjær to-for-en tomme sedertre i fire 36-tommers lengder og fire 24-tommers lengder. Skjær 4-by-1 tomme sedertre inn 26 18-tommers lengder og fire 24-tommers lengder.

2 Legg to av innleggene ned flatt på arbeidsflaten. Skreve en 36-tommers stykke 2-by-1 tomme sedertre 3 inches fra toppen av innleggene og 3 inches fra bunnen av innleggene for støtte. Bor to forsenkede pilot hull gjennom hver ende av støttene i posten, så skru dem sammen med dekk skruer. Gjenta med de resterende innlegg og 36-tommers sedertre planker.

3 Stå innleggene stående 24 inches hverandre, støtter på utsiden. Klemme 24-tommers biter av to-by-1 tomme sedertre horisontalt over innleggene, matchende opp med linjen av støttene allerede på plass. Skru på plass som du gjorde de andre støtter for å lage en rektangulær boks.

4 Sett inn de fire stykker av 24-tommers, 4-by-1 tomme sedertre over bunnen av planter. Endene skal hvile på innsiden kanten av 36-tommers støtter. Ordne dem slik at de er jevnt fordelt; Det vil være rundt en tomme eller så mellom hver enkelt for å lette drenering. Nail på plass med galvanisert spiker, to per joint.

5 Jevnt plass åtte av de 18-tommers, 4-by-1 tommers planker over en av de 36-tommers sider av planter. Fest dem til støtte planker med to galvanisert spiker gjennom hver ende. Gjenta på den andre siden med åtte flere planker, deretter på de to endene med fem planker på hver ende.

6 Line innsiden av planter med landskapet stoff, sikre den med stiftepistol. Skjær av overflødig med saksen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com