Hvordan Bruk en Corner akryl dusj

September 21

Hjørne akryl dusjer må ha en treramme installert langs to sider for å støtte akryl dusj veggbelegg. Disse akryl tapeter er vanligvis festet til sement Backer bord som er installert over treramme. Installer hjørnet akryl dusj i samsvar med produsentens anvisninger.

Bruksanvisning

1 Still dusj base på plass og måle avstanden langs begge sider for gulv og tak plater, topp- og bunnplater for rammen. Angi måling på to-by-4-tommers plater med en firkant og blyant. Bruk en sag til å kutte gulv og tak plater. Sett gulvplate styrene på plass ved siden av dusjen base og markere sin plassering på gulvet. Flytt dusj base ut av veien.

2 Finn bjelkene i taket med en stud finder. Klipp og fjerne taket gips over beregnet ramme beliggenhet med en stikksag eller bajonettsag om rammen vil løpe parallelt med bjelkene. Mål bredden mellom bjelkene og viser målingen på en to-by-4-tommers bord med en blyant og firkantet. Kutt styrene å spenne bjelkene hver 16 inches. Toe-spiker de seler styrene på plass ved å drive to negler i en vinkel gjennom hver ende inn i bjelkene.

3 Plasser gulv- og himlingsplate styrene ved siden av hverandre på gulvet, og stille dem opp flush. Hold en skrap stykke 2-by-4 bord på slutten flukt med enden av taket plate styret. Trace innsiden kanten av skrap bord på tallerkenen styret.

4 Mål 16 inches i fra kanten av tallerkenen styret og merk plasseringen med blyant. Line skrap brettet opp på tallerkenen bord sentrert over 16-tommers mark. Trace omrisset av skrap bord på tallerkenen styret. Juster avstanden mellom stenderne til 12 inches hvor dusjhodet vil bli plassert. Fortsett denne prosessen til alle ramme stud steder er angitt på takplate.

5 Gjør de samme merkene på gulvet plate. Tell antall stud skisserer på gulvet plate for å finne ut hvor mange vegg stud styrene vil være nødvendig.

6. Mål fra tak til gulv og subtrahere 3 inches for å bestemme lengden på rammestenderne. Bruk en blyant annet for å angi lengden på stud boards. Bruk en sag til å kutte platene til riktig lengde.

7 Still takplate platene på gulvet, smale kanten ned. Sett stud styrene på plass langs taket plater. Linje første stud brettet opp nøye på den første blyantstrek. Drive to spiker, med en avstand omtrent en tomme fra hverandre, gjennom takplate inn i bunnen av stenderen brettet. Bruk denne prosessen til å feste alle stud styrene til både tak plater.

8 Sett gulvplate styrene på plass og spikre dem på gulvet med to spiker i avstand jevnt fra hverandre i hver seksjon mellom blyantmerker for piggene.

9 Løft takplate, med veggen stenderne festet, på plass. Bruk et lodd og nivå for å sørge for at takplate er lined opp perfekt med gulvplate og for å sørge for at veggen stenderne er i lodd. Fest takplate til takbjelker eller bukseseler med to spikre drevet gjennom takplate i bjelken eller spenne over ved hvert veikryss.

10 Bruk et nivå for å sikre at piggene er helt i lodd og foret opp ordentlig med blyantmerker på gulvet plate. Toe-nail to spiker gjennom bunnen av hver bolt i gulvet plate.

11 Cut to 12-tommers-lange 2-by-4-tommers plater for VVS fixture bukseseler. Mål opp fra gulvet til der dusjbatteri ligaen vil bli plassert, og skyver en av bukseseler mellom stenderne. Sørg for at den er i vater, og fest den med to spikre drevet gjennom veggen stud inn i spenne i hver ende. Mål opp til der dusjhodet vil bli plassert og installere en annen spenne på samme måte.

Hint

  • Sjekk lokale byggeforskrifter for å sørge for at dette arbeidet kan gjøres av hus før du starter prosjektet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com