Kan jeg bruke Lysol desinfiserende i Min Klesvask skylling?

December 11

Kan jeg bruke Lysol desinfiserende i Min Klesvask skylling?


Enten noen hjemme har vært syk eller klær fra helgens campingtur er svært skittent, alle trenger et vaskeri boost samt et desinfeksjonsmiddel fra tid til annen. Mens blekemiddel er en go-to valg for hvite farger, folk ofte har mer problemer med å velge et vaskeri desinfeksjonsmiddel trygt for fargede klær. Ser ikke lenger enn under kjøkkenbenken, vanlige husholdnings desinfeksjonsmidler som Lysol fungere godt i vaskeriet.

Pine Olje og Ammoniakk

Forskere ved Cornell University Cooperative Extension anbefaler å bruke vaskemidler som inneholder furu olje for vaskeriet, som furu olje fungerer som en trygg og naturlig desinfeksjonsmiddel. De som ikke liker lukten av furu-duftende rengjøringsmidler på rene klær bør lese etikettene nøye. Ofte produkter med de samme rengjørings ingrediensene kommer i forskjellige dufter, og rengjøringsmidler kan inneholde furu olje uten å lukte av furu. Standard flytende Lysol desinfiserende kommer i både furu og oransje dufter. Begge dufter fungerer like godt i tøyet, ifølge Angela Reinhart ved University of Illinois Extension. Produkter som inneholder ammoniakk også desinfisere tøy og andre overflater effektivt.

Legge til Desinfiserende

For å bruke Antibac eller annen væske basert desinfeksjonsmiddel i vaskeriet, legge om lag ¾ kopp til en kopp av produktet. For større laster eller meget skittent tøy, bruk en full kopp, mens mindre belastning bare krever 3/4 kopp. Tilsett desinfeksjonsmiddel på samme måte som du ville legge blekemiddel eller farge-safe blekemiddel til vaskeriet. Snarere enn å legge produktet til skylling, ekspertene på Clorox anbefale å legge blekemiddel eller desinfiserende fem minutter inn i vaskesyklusen. Du kan også legge til desinfiserende produkt til vaskemaskinen er blekemiddel dispenser og det vil skyte inn produktet i tøyet på riktig tidspunkt.

Fordeler Sammenlignet med Bleach

I tillegg til å forebygge ulykker med skade farget tøy, ved hjelp av et flytende desinfeksjonsmiddel har en annen fordel fremfor blekemiddel. Flytende desinfiserende produkter fungerer godt på en rekke temperaturer. I motsetning til med blekemiddel, er det ikke nødvendig å vaske klær i varmt vann for et desinfeksjonsmiddel for å fungere ordentlig. Noen klær produsenter anbefaler vask i kaldt vann bare, mens andre velger å bruke kaldt vann i et forsøk på å spare energi eller forlenge levetiden på klær.

Advarsel

Ved bruk av et flytende desinfeksjonsmiddel produkt i vaskemaskinen, aldri bruk blekemiddel på samme tid. The New Jersey State Department of Health advarer at å blande klor produkt med Antibac eller annet desinfeksjonsmiddel kan være farlig. I tillegg til furuolje, kan disse produktene inneholde ammoniakk. Når ammoniakk og blekemiddel kombinere, er en giftig gass kjent som kloramin produsert. Eksponering for denne gassen kan føre til hoste, kortpustethet, halsirritasjon, irritasjon i øynene og kvalme. Personer utsatt for kloraminrøyk kan også utvikle lungebetennelse. Hvis eksponering oppstår, kontakt din lokale legevakt eller Gift.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com