Materialer for en hjemmelaget Ping-Pong Table

December 10

Materialer for en hjemmelaget Ping-Pong Table


Ping-Pong, også kalt bordtennis, spilles på et bord som ligner en tennisbane. Målet med spillet er å slå ballen frem og tilbake før noen bommer på ballen eller det savner tabellen. Å gjøre en hjemmelaget bord for et slag bordtennis krever bare noen få materialer til å lage en stasjonær eller sammenleggbart bord.

Bord

Bordet er 9 fot lang, 5-fot bred og har en tykkelse på 1 tomme. Bruk et stykke pusset kryssfiner for bordplaten slik at det ikke vil være noen ujevnheter. Før du kjøper et stykke kryssfiner, sprette en ping-pong ball på brikken for å se om ballen vil sprette minst 9 inches når falt fra en høyde på 11 inches. Hvis du lager en fold-up table, vil du trenger hengsler for sentrum av bordet der snittet er laget for å brette opp sidene.

legs

Gjør bena for tabellen ut av 2-av-2s, 30 inches lang. Bruk en-av-1s som bukseseler monteres mellom beina for å gi bordbeina mer stabilitet. Hvis du lager en fold-up table, trenger du åtte ben eller seks bein for en stasjonær bord. Legs kan festes til bordet ved hjelp av vinkler, og bukseseler er sikret ved hjelp av 1-tommers spiker.

Maling

Paint hele bordplaten med grønn maling. Rundt hele kanten av bordet, male deg en rett 3/4 tomme tykk hvit stripe og en 1/8-tommers tykke hvit stripe langs midten av bordet den lange veien. Senteret av bordet fra hver side av bordet er 2 1/4 inches i fra kanten. Bruke maskeringstape for å markere området for å male for en rett linje.

spill~~POS=TRUNC Supplies

Etter montering bordet, vil du trenge en spillgruppe. Settet vil ha en netto, fire spillpadleårer og bordtennisballer. Sentrer netto på bordet og fest på venstre og høyre side av bordet med klemmene som følger med settet. Netto må sentreres 4 1/2 fot fra hver ende av bordet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com