Hjemmelaget Jord Endringer for innendørs planter

November 27

Hjemmelaget Jord Endringer for innendørs planter


Moden bakgård kompost, Epsom salter, fisk tank vann og eggeskall er hjemmelagde endringer som kan legges til jord for å forbedre sin fysiske tilstand og gi næringsstoffer for sunn plantevekst. Innendørs planter trenger 13 næringsstoffer i tillegg til vann og luft for å opprettholde optimal vekst. Non-blomstring, bladverk potteplanter trenger et næringsstoff boost hver fire til seks uker.

Næringsstoffer planter trenger

Nitrogen, fosfor og kalium er de næringsstoffer som plantene trenger fra jord i de høyeste mengder. De mottar hydrogen, oksygen og karbon fra luft og vann. Jord for potte innendørs planter må også levere svovel, kalsium og magnesium som sekundære næringsstoffer. Elementene som trengs i små mengder inneholder sink, jern, kobber, mangan, bor, molybden og klor. Vanlig hagejord med tilstrekkelig organisk materiale gir lett de 13 essensielle næringsstoffer, men potteplante jord livnære næringsstoffer ut raskere enn utendørs jord.

Hjemmelaget Kompost Amendment

Den sikreste måten å endre jord og bedre plantevekst er den vanlige tillegg av kompostert organisk materiale. Hjemmelaget kompost kan spres rundt matjord av en potteplante, eller fortynnet i vann til bruk som gjødsel te. Nitrogenet i hjemmelaget kompost fremmer sterk bladvekst og mørk grønn farge. Dens kalium oppfordrer anlegget handlekraft og bidrar til å motstå sykdom. Moden kompost er mørk brun, smuldrete og har ingen lukt, så det er lett å bruke innendørs. Legg en spiseskje med ferdig kompost til vannkanne hver gang plantene vannes for å gi en konstant slow-release jord endring.

Epsom salter

Epsom salter er en hjemmelaget endring som legger magnesium og svovel til jord. Tilsetningen av magnesium og svovel forbedrer klorofyll produksjon og absorpsjonen av fosfor og nitrogen. Magnesium bidrar også til å bygge sterke cellevegger. Legg 2 ss Epsom salt per liter vann og gjelder månedlig til innendørs anlegg. Reduser mengden til en spiseskje for planter som vannes oftere. For å hindre oppbygging av salter over tid, tillate noe væske å strømme fra bunnen av potten hver gang den vannes.

Eggeskall og Fish Tank Water

Eggeskall er en god jord endring erstatning for kalsium-rik beinmel som ofte er en del av endringene kommersielt tilgjengelige jord. Samle renset eggeskall dekket i vann i en krukke med lokk løst festet. Legg til flere eggeskall som de er kjøpt og la glasset for å suge i en måned. Bruk en kopp væske for hver gallon av vann for innendørs planter. Bruk fisk tank vann som et jordforbedringsmiddel og plantegjødsel når tanken blir rengjort. Fiskeavfall er også effektiv som bladpåsprøyting.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com