To Typer Attic Ventilasjon

December 2

To Typer Attic Ventilasjon


Attic ventilasjon fjerner varme og fuktighet fra rommet over boligkvarteret av hjemmet. Dette kan redusere sommerkjølekostnadene og gjøre hjemmet mer komfortabelt. Lavere luftfuktighet redusere muligheten for mugg og jordslag vekst som kan skade strukturen i hjemmet og utgjør helsemessige problemer for beboerne. Attic ventilasjon kan være mekanisk eller passive.

Hva er mekanisk ventilasjon?

Mekanisk ventilasjon bruker en vifte for å tvinge luft ut av loftet. Termostater eller humidistats styre driften av viften, slå på enheten når temperaturen eller luftfuktigheten overstiger de fastsatte standarder.

Typer av mekanisk avtrekk

Mekanisk avtrekk kan monteres i taket eller gavlene av hjemmet, avhengig av design. Elektrisitet makter de fleste fans selv om solcelledrevne vifter er tilgjengelige. En av ulempene til mekanisk avtrekk er potensialet for feil. En fan svikt kunne gå ubemerket mens varme og fuktighet bygge på loftet.

Hva er passiv ventilasjon?

Passiv ventilasjon bruker naturlige bevegelsen av luft for ventilasjon. Dette kan bruke de naturlige vinden som beveger seg forbi taket av hjemmet eller kan bruke det faktum at varm luft stiger. Passive ventilasjonssystemer bør inneholde ca 1 kvadrat foten av lufteåpning for hver 300 kvadratfot med hjemmet. Mer ventilasjon er nødvendig hvis hjemmet har store mengder eksponering for sollys eller en mørk tak.

Passive Ventilasjonstyper

Varm luft naturlig stiger. Vents i soffits slippe inn luft mens ventilene på toppen av taket at luften å gå ut av loftet. Denne prosessen fungerer uten ekstern strøm og kan ikke svikte for mekaniske årsaker. Vent åpninger i gavlene på veggene lar vinden til å sirkulere gjennom loftet. Alle passive ventilasjonstyper bruke sjalusi for å hindre utilsiktet inngangen av fuktighet inn på loftet plass.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com