Hvordan Løs opp en Pasta Clog i vasken

November 18

Hvordan Løs opp en Pasta Clog i vasken


Mat sette ned en vask avløp kan raskt føre til et tett rør, spesielt hvis vasken mangler en søppeltømming. Matvarer som pasta kan floke opp bladene på en disposisjon og deretter herde i rørene, forårsaker en tresko. Vann kan føre til at pasta til å hovne opp, noe som ytterligere blokkerer røret. Det finnes noen metoder du kan bruke for å løse opp pasta i vasken renne uten å måtte åpne rørene eller ringe en rørlegger.

Bruksanvisning

1 Slå på vasken tappekran for varmt, og la den gå ned i avløpet i noen minutter.

2 Kok noen potter av varmt vann, og hell den i en større pott eller tung rengjøring bøtte. Bland 1/4 kopp oppvaskmiddel i en til to liter kokende vann.

3 forsiktig og sakte hell kokende vann blandingen direkte ned i avløpet. Kjør mer varmt vann fra springen i avløpet. Se ned i avløpet, du kan trenge en lommelykt til å lyse opp avløp og se klart. Se etter pasta fortsatt i avløpet, et tegn på en mulig gjenværende tette. I tillegg, hvis vannet fortsetter å renne sakte, forblir tette sannsynlig. Hvis den tette gjenstår, går du videre til trinn 4.

4 Mål 1/2 kopp natron og hell den ned i avløpet. Mål 1/2 kopp eddik og hell den ned i avløpet også. Umiddelbart dekke dreneringsåpningen med vasken avløp stopper. Du kan høre støy eller bobler, noe som er normalt. Støy og bobler er på grunn av eddik og natron kombinere karbonsyre. Denne syren bryter deretter ned i CO2-gasser, som forårsaker bobler og lyder.

5 La natron og eddik blandingen til å sitte i avløpet i noen minutter. Sakte avdekke avløpet, og kjøre mer varmt vann ned i avløpet. Gjenta om nødvendig for å fullt oppløse pasta.

Hint

  • Hvis kjøkkenet vasken har en søppeltømming, kjøre den noen ganger mens rennende varmt vann ned i avløpet.
  • Hvis du synke mangler en søppeltømming, sette en anstreng renne dekning over sluket. Dette gjør at vannet strømmer gjennom, men fanger mat og avfall.
  • Ikke stikk metallgjenstander eller hendene ned i avløp, særlig når det gjelder de med søppel salg.
  • Ikke bland kjemiske avløp rengjøringsmidler med natron og eddik blandingen, da dette kan føre til farlige reaksjoner.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com