Hvordan å henge en takvifte på en himling

December 19

Hvordan å henge en takvifte på en himling


Ceiling fans er en fin måte å sirkulere luften i et rom, hjelpe til oppvarming og kjøling, slik at du sparer penger i energikostnader samtidig som din stue behagelig. Hvis du har en himling, som i en ferdig kjeller, installere en takvifte krever noen ekstra skritt utover hva som kan være nødvendig i en vanlig tak.

Bruksanvisning

En Bestem hvor du vil plassere viften. Deretter fjerne fliser fra din himling, slik at du har fri tilgang til bjelkene over himlingen. Med strømmen, kjøre elektrisk kabel fra strømkilden langs bjelken, sikre den med kabel stifter. Over der du vil at viften skal være, montere en kraftig vifte gjengen boks, sikring av metalltverrstag mellom to til takbjelker. Deretter kjører kabelen inn i gjengen boksen.

2. Wire bunnen av takvifte til viften gjengen boksen. Drop et blylodd ned fra midten av fjellet, og måle sin posisjon som den krysser nivået av himlingen rutenettet.

3 Bruk xacto kniv til å skjære et hull i himling flis tilsvarende måling du nettopp har tatt. Slip en takvifte forlengelsesrør gjennom hullet og fisk gjennom ledningene som skal kjøre gjennom røret til viften. Skru slangen inn i fanskare og montere taket flis tilbake på plass.

4 Monter resten av viften til forlengelsesrør. Slå på strømmen igjen og prøvekjøring av taket fan.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com