Den beste måten å rengjøre Gulnende Flekker på My Linoleum

November 21

Den beste måten å rengjøre Gulnende Flekker på My Linoleum


Hvis kjøkkenet eller badet har linoleum på gulv, å vite hvordan å holde gulvene ser sitt beste er avgjørende. Over tid, har en tendens til å gulne linoleum, spesielt etter å motstå et antall utslipp eller plassert under gammel gulvvoks. Ved hjelp av noen få rimelige husholdningsartikler kan fjerne skjemmende gulfarging fra linoleum.

Baking Soda og sitronsaft

Bland natron og sitronsaft for å danne en lime, og bruke den direkte til de gule flekker på linoleumsgulv. For å sikre at ingrediensene jobber effektivt for å fjerne flekken, arbeid i rengjøringsmidler med en tannbørste for små flekker eller en børste med fast bust for større gule gulv kviser. Børsting vaskemiddel inn i flekken i noen minutter skal lykkes med å løfte den gule fargetone fra linoleum overflaten. Etter at du skylle natron og sitronsaft fra gulvet grundig, tørk opp eventuelt overflødig med en fuktig klut.

Bleach og vann

Hell en løsning av blekemiddel og vann på de gule flekker på linoleum, og la løsningen sitte en halv time til 45 minutter, ifølge Ment Therapy. For spesielt vanskelige flekker, svamp eller tørke opp vann og blekemiddel, deretter på nytt. Helle natron over blekemiddel blandingen mens den er på gulvet vil øke bleking handling og løfte flekken raskere.

Powder Detergrent med blekemiddel

En pulverisert rengjøringsmiddel som inneholder blekemiddel kan være effektive i å bli kvitt de gulnede flekker på linoleum på gulv. The Creative Hjem nettstedet antyder fukte beiset delen av gulvet og helle vaskemiddel direkte på de gule flekker. Forlater vaskemiddel på gulvet i noen minutter vil bidra til å bryte opp den gule tetningsmasse på gulvene. Fjern rengjøringsmiddelet fra gulvet med en fuktig svamp.

Eddik og vann

Påfør hvit destillert eddik direkte på gulnede linoleumsgulv i 10 til 15 minutter, og tørk opp eddik med en svamp eller klut. For flekker som er spesielt motstandsdyktig, strø bakepulver over eddik for å bidra til å ta den gule nyansen ut av etasjene. Etter skrubbing området med en svamp, skyll grundig med vann.

Ammoniakk-baserte Floor Cleaner

Kjøp et gulv renere hvor ammoniakk er den viktigste ingrediensen, og hell den på linoleumsgulvet for å løfte gulnet gulvvoks. Det er lurt å skrubbe gulvet med en fast svamp eller skuresvamp, og mopp løsningen på gulvene. Du må bruke en ny coating av gulvvoks til linoleum, eller mopp gulvene en siste gang med club soda for å gi gulvet en attraktiv glans.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com