Til startsiden Dekor

October 7

Til startsiden Dekor


Når håndlag for å dekorere hjemmet ditt ikke kommer naturlig for deg, kan det være nyttig å bruke en guide for å planlegge ditt hjem innredning. Etter en enkel guide vil hjelpe deg å finne ut hva du ønsker i ditt hjem uten å måtte ansette en profesjonell. Ved hjelp av en guide vil også tillate å enkelt oppdatere eller endre innredningen for å reflektere en ny sesong eller humør, så de samme grunnleggende trinnene gjelder enten du starter fra scratch eller bare endre utseendet på rommet.

Utgangspunktet

Velg et objekt, for eksempel en vase, maleri, stykke av keramikk eller din favoritt knickknack, som midtpunkt for rommet ditt og bruke farge, stil, tekstur og mønster av objektet til å bestemme hvordan resten av rommet skal se ut. For eksempel lage en moderne rom aksent med limegrønn hvis focal stykket er en moderne, limegrønn glass vase. Fyll rommet med nøytralt fargede vegger og møbler (toner av sjokolade brunt eller hvitt fungerer bra med moderne innredning) og legge til et par innslag av limegrønn gjennom kunstverk, lys, tepper og puter. Vasen bør plasseres på et sted hvor det vil være det første du fokusere på når du kommer inn i rommet.

Farger, stiler og temaer

Den farger, stil og tema du bruker i hvert rom bør gjøre deg til å føle seg vel. For eksempel, hvis rødt gjør deg engstelig eller sint, som det gjør med mange siden det er en kraftig farge, vil du ikke ønsker rød å være en stor farge i alle rom i huset, spesielt på soverommet. På samme måte velger en dekor stil som utfyller stilen i hjemmet ditt. For eksempel dekorere viktoriansk hjem med viktoriansk interiør. Du kan også velge et tema som du liker. For eksempel kan en strand tema brukes til å varme opp hjemmet ditt selv om du bor på toppen av en kald bakke. Hele hjem kan være dekorert i samme farger og tema, eller du kan opprette en helt annen følelse og utseende i hvert rom. Bruk komplementære farger og temaer i rom som åpner opp til hverandre, for eksempel kjøkken og spisestue.

Møbler

I motsetning til tapet eller maling, som er ganske enkelt og billig å endre, er møbler en stor investering. Pass på at du virkelig elsker mønster eller farge hvis du velger et møbel som er uvanlig høyt eller lys, med mindre du kan ha det reupholstered eller dekke den med en montert slipcover. Du kan alltid gran opp solide, nøytrale møbler ved å legge til en fargerik kast eller puter. Hvis du vil at møblene å gjøre en uttalelse, vurdere Utleie av kontor- små stykker, for eksempel lenestoler, i lyse aksentfarger.

Tilbehør

Tilbehør kan trekke et nøytralt rom sammen og legge alle dekorasjon du trenger. Enda bedre, hvis vegger og møbler er nøytrale, endre tilbehør vil oppdatere utseendet på hele rommet. Vanlige tilbehør inkluderer lamper, lysekroner, tepper, pledd, puter, planter, vaser og kunstverk. Vindu behandlinger også raskt trekke et rom sammen; når det brukes riktig, kan de helt endre utseendet på rommet. Bruke primært tilbehør for å legge farge og drama til rommet ditt kan du enkelt dekorere for en ferie, sesong eller noen spesiell anledning.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com