Hvordan Feather et styre for en fresebord

November 8

Hvordan Feather et styre for en fresebord


Du kan bruke en skrap stykke trelast å gjøre en fjær brett for bruk i ruter eller bordsag trearbeid for å sikre og forhindre tilbakeslag under fresing eller saging prosessen. Tømrere har funnet at bruk av en fjær bord er ikke bare en viktig sikkerhetsfaktor under ruting eller bord saging prosess, men gir også en jevn og mer konsekvent kuttet når du bruker tabell gjerder for å lede ved råstoff under skjæring.

Bruksanvisning

Lay Out og Cut Feather Board

1 Plasser 18-tommers bord med sin langside mot gjerdet av gjæringssag og kuttet en 35-graders gjærings langs bredden av styret.

2 Mål og merk tre poeng på 4 inches i og parallelt med tidligere kutte gjæring. Tegn en blyant strek mellom disse punktene for å danne et kutt linje parallell til den gjæringssnittet (se bildet).

3 Plasser gjerdet på tabellen så 1/4 tommers fra sagbladet.

4 Plasser brettet på bordet så med den lengste siden mot gjerdet og gjøre det første kuttet fra gjærete kanten opp til trukket cut-linjen. Dette representerer en fjær kutt.

5 Slå av tabellen så og flytte gjerdet 3/4 tommers til høyre, slå på bordet så og gjøre andre fjær kuttet opp til trukket cut-linjen.

6. Gjenta trinn 5 til siste fjær snitt er innenfor 1/4 tomme av den siden av fjær bord.

7 Fullfør fjær kutt ved å gjenta trinn 4 og 5 til antall kutt oppnådd i trinn 6 er fullført, og deretter bruke tabellen så å trimme fjær styret til en total høyde på 8 inches.

For å bruke Feather styret fresebord

8 Plasser ved råstoff skal rutes mot ruteren tabellen gjerdet.

9 Plasser fjær styret tett inntil bestanden bli kuttet med lengre kanten av fjær bord, vendt i retning kuttet aksjen vil bli flyttet i løpet av ruting, og klemme det på plass (se bildet).

10 Start ruteren og veilede aksjen skal rutes mellom gjerdet og fjær bord ved hjelp av en push-pinne.

Hint

  • Fjær Styret kan være laget av heltre eller kryssfiner.
  • Ved plassering av fjær styret ikke presse for hardt mot bestanden som skal rutes, da dette kan skape bindende og forårsake veden brenner under prosessen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com