DIY Steel Siding Installasjon

November 10

DIY Steel Siding Installasjon


Steel Fasader er tilgjengelig i mange av de samme stilene som tradisjonell aluminium ytterkledning. Den vanligste stilen er dobbelt horisontalt panel, som ser ut som to enkelts 4- eller 5-tommers plater. Du kan også velge en 8-tommers bred clapboard lignende ytterkledning som er tilgjengelig i en glatt eller tre-finish. Vertikal stål ytterkledning er populære blant huseiere som ønsker å skape en mer unik utvendig utseende.

Preparat

Materialet Listen inkluderer ytterkledning, startlister, innvendig og utvendige hjørner, coil trim og aluminium festene. Spolen trim brukes til å ramme trim rundt vinduer, dører, og fascia og overbygg. Multipliser bredden og høyden på hver vegg for å få arealet for området. Legg områdene for de fire veggene og trekke dimensjonene for vinduer og dører for å få den totale dekningsområde. Snakk med produktet leverandøren for å finne ut hvilken prosentandel å tråkle på for avfall. Legg sammen høyden på veggene for å finne ut hvor mange i og utenfor hjørne trims å kjøpe. Tilsett bredden av veggene for å bestemme antall start strimler. Begge deler er vanligvis tilgjengelig i 8-fots lengder.

Lei en lett aluminium skjærebord, slik at du kan montere sirkelsag på transportøren og kutte materialer uten å skade dem. Du trenger også å leie en bøye enhet som kalles en brems for å bøye spiral. Finn ut fra leverandøren hva slags blad du må kutte ytterkledning.

Installasjon Tips

Ytterveggen overflaten må være solid. Løs og råtten kledning må repareres eller skiftes ut. Skrap bort flassende maling og løs caulk. Bygg opp lave flekker på overflaten av veggen med tre shims. Forsegle alle hull og åpninger med caulk eller utvide spray skum.

Når du installerer ytterkledning over eksisterende gulvbelegg, montere 1,5-tommers lekter, 16-tommers på midten, slik at du kan ha en jevn overflate. Et annet alternativ er å installere underlag bord. Diskuter med leverandøren de ulike isolerende alternativer for ytterkledning du installerer. En vanlig metode er å stift reflektor folie direkte på overflaten av veggene og montere en polyetylen Backer bord over folien.

Startpakke strips må være rett og nivå før du begynner å installere panelene. Knips en krittstrek på hver vegg. Linjene skal møtes i hjørnene. Shim strimler som er nødvendig for å jevne ut startlister. Dette forhindrer en "bølget" utseende. Bruk aluminiums spiker for feste av ytterkledning og tilbehøret.

Installer inne hjørnestolper før montering av paneler. Hold insekter fra å infiltrere bunnen av ytterkledning ved å gjøre to vertikale kutt på to sider av hjørnestolpene og brette klaffen opp, som tetter bunnen. Man kan bruke den samme metode for å forsegle toppen av innleggene hvis de ikke vil bli dekket av kanten av taket. Følg instruksjonen for å installere materiale på trim.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com