Hvordan Plant Triplet Lily pærer

March 21

Hvordan Plant Triplet Lily pærer


Den Triplet Lily er en flerårig innfødt til den vestlige USA, og det er oftest funnet i California. Dette iøynefallende plante skilte stjerneformede, blå / lilla blomster som blomstrer fra mai eller juni for bare ca tre uker. Det er et flott anlegg for dyrking i tørt klima som det tåler tørke. Det kan bli opp til 24 inches høy, og det vokser fra en corm som er en kort vertikal jordiske anlegget. Triplet Lilies lage vakre grense planter. Selv om de blomstrer bare vare noen få uker, den vakre grønne / blå løvverk sist gjennom sen høst.

Bruksanvisning

1 Klargjør bakken ved pløying og blande i en sandholdig leirjord. Dette bør gjøres i tidlig høst. Triplet Lilies foretrekker godt drenert jord. Disse plantene er vinter hardfør i voksende soner 5 til 7. I kaldere områder, er det best å grave opp løkene i høst og oppbevar i kjøleskap over vinteren; pærer kan deretter plantet på våren etter siste frost.

2 Grav et hull 3 inches dyp. Sett pære i hullet med den spisse enden vendt opp; fast over med jord.

3 Vann grundig etter planting; Vann hver dag, slik at jorda ikke tørker ut. Triplet Liljer kan overleve i tørke, men de gjør det bedre i varme temperaturer hvis jorda fuktes.

4 Spre et lag mulch eller bark over pærer. Dette holder jorda kjølig og holder på fuktigheten. I voksende soner 5 til 7, gjelder en tung lag mulch for ekstra vinteren beskyttelse.

5 Gjødsle en gang i måneden i løpet av vekstsesongen. Bruk en helt grunnleggende plantegjødsel. En gjødsel som fungerer for tulipaner, svibler og påskeliljer fungerer godt. Ikke gjødsle i løpet av vinteren.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com