Hvordan du bytter Boot på en Front Load Frigidaire vaskemaskin

April 4

Hvordan du bytter Boot på en Front Load Frigidaire vaskemaskin


En vannlekkasje rundt døren til front-load vaskemaskin er et tegn på en feil kar boot. Du kan erstatte oppstarts på Frigidaire vaskemaskin med en ny en som er tilgjengelig på apparatet reparasjon sentre. Karet boot tetningslistene rundt forkanten av døren leppe og baksiden av front karet leppen. Det er en skylle slange som kobles til toppen av støvelen. Selv erstatte oppstarts ikke tar mye tid, må du demontere vaskemaskinen for å få tilgang til hele bagasjerommet.

Bruksanvisning

Fjern Defekt Boot

1 Koble Frigidaire vaskemaskin strømledningen fra stikkontakten. Trekk skiven bort fra den bakre vegg, slik at topplaten kan gli av på baksiden av skiven. Fjern de to festeskruene som fester topplaten på baksiden av vaskemaskinen med en Phillips-skrutrekker. Skyv toppanelet bakover og løft den av vaskemaskinen.

2 Trekk vaskemiddelskuffen ut til skuffen stopper. Finn utløsertappen på øvre venstre side av skuffen nær baksiden av skuffen. Trykk ned tappen med tommelen og trekk skuffen ut av vaskemaskinen.

3 Finn skruene som fester styrekonsoll til forsiden av vaskemaskinen. Det vil være en skrue på hver ende inne i fremre hjørner av skapet. Fjern skruene med en Phillips-skrutrekker. Fjern de tre festeskruene på vaskemiddelbeholderen panel med Phillips-skrutrekker.

4 Løft de tre tappene på innsiden øverste kanten av konsollen og slipp konsollen fra monteringsplaten. Trekk toppen av konsollen mot deg og løft konsollen av de nederste holderne. Plasser konsollen øverst på trommelen, slik at du ikke trenger å fjerne noen ledninger fra konsollen.

5 Åpne døren til vaskemaskinen og finn holdefjær rundt fronten på støvelen. Finn ut hvor de to endene av våren møtes. Grab våren, hvor de to endene til å møtes, med et par av nål nesen nebbtang og trekk våren vekk fra bagasjerommet.

6 Trekk forsiden av støvelen ned fra kanten av døråpningen. Fjern skruene som fester døren bryteren på innsiden av døren leppe med Phillips-skrutrekker. Trekk dørbryteren fra mellom innsiden av døren leppe og skiven støvelen. Lukk døren til vaskemaskinen.

7 Fjern skruene på nedre kant av frontpanelet med Phillips-skrutrekker. Fjern festeskruene på toppen av frontpanelet som fester panelet til vaskemaskinen med en Phillips-skrutrekker. Ta tak i sidene på frontpanelet, og løft for å frigjøre frontpanelet fra vaskemaskinen.

8 Løsne slangeklemmen sikrer skylleslangen til toppen av støvelen med Phillips-skrutrekker. Trekk skylleslangen fra bagasjerommet. Plasser hånden under toppen av støvelen med fingrene gripe den bakre øvre kant. Trekk ut og ned med fingrene for å frigjøre støvelen og den bakre feste våren. Fjern boot fra vaskemaskinen.

Installer ny Boot

9 Smør innsiden bakre sporet av den nye oppstarts med flytende oppvaskmiddel. Finn fanen og bue på overleppa av trommelen og sporet i den bakre sporet av den nye boot. Plasser sporet av støvelen over fanen på karet leppe og hold boot med én hånd. Tving sporet av støvelen over kanten av trommelen med den ledige hånden.

10 Tving sporet på karet leppe 1/3 av veien rundt på høyre side av karet. Trekk på forsiden av støvelen for å posisjonere det bakre leppe av støvelen. Flytt til venstre side av karet og tvinge boot annen 1/3 av veien rundt karet. Trekk ut på forsiden av støvelen for å posisjonere det bakre leppe. Ferdig tvinge den bakre leppe tvers over hele omkretsen av karet.

11 Brett fronten på støvelen i karet og sett den bakre fjær over baksiden av støvelen og badekar leppe. Du må jobbe våren inn i sporet med begge hender. Sett skylleslangen over havnen i toppen av bagasjerommet og fest med slangeklemme.

12 Plasser frontpanelet på plass og sikker med øvre og nedre festeskruen. Åpne døren til vaskemaskinen og skyv døren bryteren i posisjon. Sikre døren bryter med festeskruene. Brett forsiden av støvelen over fronten av karet og døren leppe og fest med låsefjæren. Lukk døren til vaskemaskinen.

Monter Washer

13 Place bunnen av styrekonsollen i festesporene og skyv toppen av konsollen i festebraketten til feste tappene låses på plass. Fest toppen av kontrollkonsollen til de innvendige hjørner med festeskruene og sikre skuffen dispenser lomme med de tre festeskruene.

14 Sett skuffen dispenseren tilbake i lommen og skyv skuffen stengt. Skyv den øverste panelet tilbake over vaskemaskin og fest med de bakre festeskruene.

15 Skyv skiven tilbake mot bakveggen og koble strømledningen inn i stikkontakten.

Hint

  • Trekk alltid ut strømledningen fra et apparat før du prøver reparasjoner.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com