Min Chainsaw har ingen makt

January 13

Min Chainsaw har ingen makt


Etter mange timers bruk, motorsag motorer ofte mister makt og kjøre saktere. Eiere ofte kompensere ved å justere tomgang innstillinger på maskinens forgasseren, men å endre tomgang eller blandingen løser ikke problemer. Ordinært vedlikehold vanligvis setter motorsagen tilbake i god stand. Selv en motorsag som knapt spinner kjeden kan trenge noe mer enn en grundig rengjøring av kritiske filtre.

Eksosanlegg

Motorsager er utstyrt med en metallgnist arrestere rutenett montert over utløpet av sagens skjerf. Dette metallet skjermdumper noen brennende karbonpartikler som blast ut av sagen eksos, som hindrer at branner i arbeidsområdet. Karbon i eksos gradvis fyller porene i skjermen og hindrer at avgasser fra lufting. En motorsag med en tett skjerm kan starte normalt, men knapt kjøre, og viser ingen makt og steiling når gitt ekstra gass. Etter at alle deler av eksos kule, fjerne skjermen og rengjør gnistfangeren med en messing stålbørste. Sett på gnistfanger før du bruker motorsag.

filtre

Et skittent luftfilter ved den annen ende av systemet kan også føre til tapte effekt. Hvis motorsag mister strømmen og produserer tykk eksos, luftfilter må sannsynligvis rengjøring. Fjerne filterdekselet og luftfilteret vanligvis krever noe mer enn en skrutrekker. Luftfiltre tette med sølt olje, samt med sagflis. Mange filtre har to lag, en svamp ytre filter og en finmasket indre filter, og hver trenger en grundig rengjøring. En myk børste eller en stråle av trykkluft klarner det største rusk. For fjerning av olje, vaske filtrene i et løsemiddel som er godkjent av sagen produsenten.

Tennplugg

Hvis rengjøring av luftfilter og eksos porten ikke gjenopprette normal drift, sjekk motorsag er tennpluggen. En tennplugg i orden viser en sylindrisk metallelektrode ved bunnen av pluggen med en ren gap mellom elektroden og en buet metallstang. Hvis støpselet viser ingen erosjon eller fordypninger og bare små mengder grå forbrenningsprodukter, bør støpselet ordentlig. Eroderte deler eller svart, fet innskudd markere en plugg som må skiftes ut. Tette filtre eller feil forgasserinnstillinger kan føre karbon buildup på pluggene. Legge for mye olje til drivstoff blandingen kan også foul tennplugger.

Kjede og Bar

Selv en motorsag med en motor i god stand kan ikke drive en kjedelig kjede. Hvis en motorsag boder mens kutte, kan kjedet eller bar trenger arbeid. Som så kjeder kjedelig, produserer så fin sagflis i stedet for spon. Dette trestøv tetter olje porter som smører sagsverdet. Uten nok olje nådde sverd og kjede, øker friksjonen. Kjeden kan fryse opp eller brekke. Skift eller skjerpe sagkjeder så snart kutte effektivitet dråper. Kjører en sag med et kjedelig kjede og en overoppheting bar kan ødelegge kjeden, baren og motorsag motor.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com