Hvordan bli kvitt vann i kjelleren min

December 31

Vann kan samle seg i en kjeller på grunn av mange grunner: flom, kraftig regnvær, vaskemaskin feil eller lekker eller ødelagte rør. Selv omfanget av vann kan variere, fra en mindre flom med små pytter over hele gulvet til en fullskala flom med dypt i vannet. Uansett hva graden, er umiddelbar fjerning av vann er nødvendig for å hindre skade elementene i kjelleren, mugg og mugg fra å utvikle og en ubehagelig lukt oppstår. Pass på at du slår av strømmen i kjelleren før de går inn for å forebygge ulykker eller sjansene for elektriske støt.

Bruksanvisning

Hvordan bli kvitt vann i kjelleren min

1 Vurdere omfanget av vann i kjelleren. Hvis kjelleren har små vanndammer, bruke et tørt håndkle eller en mopp over dem og drenere overflødig vann i en bøtte. Hold gjør dette til alt vannet er gjennomvåt bort og samlet i bøtta. Åpne vinduer for å tillate frisk luft å komme inn, og slå på elektrisitet tilbake på slik at du kan kjøre en vifte til å tørke opp gulvet.

2 Lei en sump pumpe hvis du ikke eier en for en stor flom med flere fot vann i kjelleren, drenering ut 2 fot vann hver 24. time. Pumping mer aggressivt kunne svekke utenfor jorden og forårsaker kjelleren for å hule i. Et alternativ til en sump pumpe er å bruke to eller flere bærbare små pumper, men sørg for at du koble disse til en stor diameter avløpsslangen eller hageslange. Også fjerne vann så langt unna huset ditt som du kan for å hindre den fra å skrive inn på nytt kjelleren. Begynn å pumpe enten fra den delen av kjelleren som vil opprettholde den mest skade på grunn av flomvann eller fra det høyeste punktet hvor det akkumulerte vannet er på det laveste nivået.

3. Mengden av dager, det vil ta å fjerne all flomvann fra kjelleren vil avhenge av størrelsen og mengden av oppsamlet vann. Det kan ta alt fra en dag til flere dager siden du ikke vil være drenering ut mer enn 2 fot hver 24. time. Når alt vannet er fjernet, slå på fans og åpne alle vinduene for å tørke ut kjelleren. Forhindre åpne vinduer hvis det regner ute, og arbeide med bare fans. Du kan også bruke en avfukter tørke kjelleren, men sørg for at alle dører og vinduer er lukket før du slår den på.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com