Hvordan du rengjør og omsorg for Patent Leather

October 29

Patent skinn er lett å ta vare på uten å bruke masse penger på dyre produkter som er spesielt utviklet for å opprettholde skinn blanke, høyglanset finish.

Bruksanvisning

Rengjøring og vedlikehold av patent lær

1 Bruk en tørr, lofri klut for å fjerne skitt og støv. Ikke gni for hardt eller du vil lage riper i skinn. Hvis det er mye skitt eller gjørme på patent lær, fukte en lofri bomullsklut for å fjerne den.

2 Få en annen lofri klut og bearbeid den inn i vaselin.

3 I en sirkulær bevegelse, gni vaselin på skinn, som dekker hele overflaten.

4 Når hele lær overflate er dekket med et tynt lag med vaselin, la det stå i ca fem minutter.

5 Bruk en ren del av samme ulla, buff hele overflaten til en høy glans.

6 For å sikre at skinn er fri for rester av petroleum gelé, få en annen ren, tørr, lofri klut og buff hele overflaten igjen. Noen rester igjen på patent lær vil tiltrekke seg smuss og kjedelig glans. Følg nøye med sømmer rundt skoen maljer, eller hvor som helst vaselin ikke er lett å fjerne.

Omsorg og stroage av patent lær

7 Rengjøring av patent lær etter hver bruk vil holde det ser ny i år, og vil bidra til å skjule små, lette skraper. Vaselin hindrer også skinn tørker ut eller sprukket.

8 Etter rengjøring patent skinn, lagre den på riktig måte. Elementer som vesker skal henges med et lite stykke silkepapir plassert over dem for å hindre riper og oppsamling av støv.

9 Plasser sko i en skoeske med et stykke vev mellom dem for å hindre dem fra å slitasje.

Hint

  • Ikke bruk store mengder vann på patent leather.Do ikke bruke vanlige rengjøringsmidler på patent leather.Do ikke bruker mye vaselin; en skvett bør suffice.Manufacturers av patent-lær rengjøringsprodukter er ikke enig med bruk av vaselin for å rense patent skinn. Informasjon om denne uenigheten kan bli funnet på www.urad.org/ResultsEng.cfm.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com