Den beste måten å drepe kakerlakker med borsyre

March 7

Den beste måten å drepe kakerlakker med borsyre


Kakerlakker er en av de vanligste skadedyrene som finnes i hjemmene. De er ikke bare stygge, men de rase frodig og kan spre bakterier og andre bakterier i hele hjemmet. Når de etablere seg i hjemmet, kan de være vanskelig å bli kvitt uten riktig behandling. Ifølge Mike Potter, en forlengelse entomologist ved University of Kentucky, er riktig bruk av borsyre vist seg å være den mest effektive kakerlakk kontroll.

Bruksanvisning

1 Finn områder i hjemmet som synes å være å tiltrekke kakerlakker. Dette vil være målområdet for å bruke en borsyre behandling og drepe kakerlakker. Fellesområdene som kan tiltrekke kakerlakker inkluderer lukkede, mørke og fuktige områder i kjøkken, bad, loft og kjellere. Du kan også finne kakerlakker bak kjøkkenapparater, i spiskammers eller i skap.

2. Rist beholderen som inneholder borsyrepulver. Det er flere merker av borsyre pulver, som du kan kjøpe til enhver jernvarehandel. Pass på at det allerede er ferdigblandet og klar til bruk i en squeezable flaske.

3. Påfør et meget tynt lag av borsyre pulver til målområdet. Dette laget bør nesten være usynlig for det menneskelige øyet. Du bruke pulver ved å klemme på flasken veldig forsiktig til borsyre pulver lett unnslipper flasken i et vindpust. En stor haug av borsyre pulver vil være ineffektivt, som kakerlakker vil unngå det.

Hint

  • Hvis du oppdager at borsyre pulver klumpe og derfor kommer ut av flasken i en større og derfor ineffektiv haug, legge til en liten mynt til flasken. Legge til en mynt og deretter riste flasken vil bryte opp caked pulver og tillate deg å bruke et svært tynt lag av pulveret til målområdet.
  • Ikke noen gang bruke borsyre pulver til utsatte overflater som benkeplater, spesielt hvis dette området er en hvor du tilberede mat eller spise. Hvis du ved et uhell får pulveret på et slikt område, tørke det bort med en fuktig klut og mild såpe.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com