Kan Turf Builder Med Stopper bli satt på vått gress?

March 7

Kan Turf Builder Med Stopper bli satt på vått gress?


Scotts Turf Builder med Stopper Crabgrass Preventer er utviklet for å stoppe crabgrass før den har en sjanse til å vokse i din hage. I tillegg kontrollerer det også andre ugress som rev halen.

Når skal man søke

Bruk av Scotts Turf Builder med Stopper bør gjøres på en vårdag med lite vind for å sikre en jevn påføring av pellets. Plenen bør være tørr. Dette gjør at pellets å synke og bosette seg i jordsmonnet.

Hvordan søke

Aldri gjelde gjødsel eller ugrasbekjempelse pellets for hånd. Dette vil bare føre til skade på plen og jord som pellets klumpe seg sammen ved landing. Scotts anbefaler å bruke en av sine spesialdesignet push-spredere som er tilgjengelig på de fleste hardware og Oppussing butikker. Hver pose Turf Builder med Stopper viser riktig spreader innstilling på posen og inkluderer også generelle retningslinjer hvis du bruker et ikke-Scotts sprederen.

Vanning plenen etter Application

Mens du bør alltid bruke Scotts Turf Builder med Stopper mens plenen er tørr bør du vanne etterpå. Dette vil bidra til å hoppe starte prosessen med å revitalisere grasrota og staving av ugress.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com