Hva er en Drosera Cape Sundew Plant?

May 11

Hva er en Drosera Cape Sundew Plant?


Den Drosera capensis, også kjent som Cape sundew anlegget, er en flerårig, kjøttetende afrikansk plante som bruker insekter.

Natural Habitat

Cape Sundew planter er innfødt til Cape-regionen i Sør-Afrika, hvor de vokser i fuktige områder som myrer og nær strømmer, ifølge den sørafrikanske nasjonal Biodiversity Institute.

Bytte

Bladene av Cape sundew planten er dekket med plante hår, eller trichomes, som skiller ut en klissete væske som tiltrekker og feller byttedyr. Når et insekt har landet, tentakler tett inn på byttet. Anlegget utskiller enzymer som hjelper på fordøyelsen.

medisinsk bruk

Ekstrakter av Cape sundew brukes eksternt til å behandle vorter og solbrenthet, og internt for en rekke forhold, blant annet astma, mage og tarmproblemer og infeksjoner, melder den sørafrikanske nasjonal Biodiversity Institute.

vekstforhold

Cape sundew er lett å vokse og har blitt populært som en potteplante over hele verden, takket være sin appetitt for skadedyr som mygg og mygg. Anlegget krever full sol, men tåler lave næringsstoffer og en rekke jordtyper.

Fun Fact

Tentakler av Drosera Cape sundew Plant er svært følsomme og kan kjapt fortelle forskjellen mellom byttedyr og andre stimuli, som for eksempel vann.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com