The Best Vacuum for Stair Carpet

March 30

The Best Vacuum for Stair Carpet


Når støvsuging inngangsparti teppe, et vakuum er rengjøringsytelse matchet i betydningen av hvor trygt det tillater deg å utføre denne husholdningen ork. Selvfølgelig, du ønsker et vakuum som fjerner skitt og støv fra de dypeste avkrokene av trapp teppet haug, men du ønsker ikke en som utgjør en stor snublefare som du jobber deg fra bunnen til toppen.

Arbeide med en oppreist

Hvis du foretrekker oppreist støvsugere, den beste for rengjøring trapp teppet er en med en sugeslange lenge nok til å strekke seg fra bunnen til toppen. Du må ha evne til å støvsuge den høyeste slitebane med renere sitter på gulvet på bunnen. Prøver å balansere en oppreist på et trappetrinn er svært farlig. Hvis den faller, vil det trekke slangen etter det. Dersom dette skulle skje, kan du også enkelt balance og falle bakover. Arbeide med et vakuum slange strukket stram er også farlig. Sørg for at den er lang nok til å gi den nødvendige fleksibilitet til å støvsuge både trinn og trappe stigerør.

Det beste Canister for Stair Carpet

En canister vakuum kan også utgjøre en fare ved rengjøring trapp teppe hvis det er balansert på en slitebanen på hjulene. I denne situasjon, er meget liten bevegelse er nødvendig for å sende det risting til bunnen. Hvis du har trapper å støvsuge, kjøpe en boks renere som kan stå på baksiden. I denne stillingen. det kan ikke rulle av slitebanen fordi hjulene ikke er i kontakt med overflaten. Men å holde beholderen bak deg er viktig. Hvis du plasserer den flere trinn videre og det faller, kan det lett slå deg ut av balanse.

The Best Vedlegg for Stair Carpet

Enten du bruker en oppreist eller en canister, vil en turbobrush vedlegg gi gode resultater på de trappetrinn. Samt sug, dette har brushroll som løsner skitt på inngangsparti teppe. Den kan også brukes fra side til side på stigerørene. Hvis du ikke har en turbobrush vedlegg, bruke møbelmunnstykket for trinn og stigerør. Den fugemunnstykke brukes til å rengjøre kantene og bli med mellom høyden og dybden. Større områder av tre på hver side av teppet blir støvsugd med dusting vedlegg.

Ved hjelp av en håndholdt støvsuger for Stair Carpet

Et velutstyrt håndholdt støvsuger tilbyr en svært sikker måte å rengjøre trapp teppe, og gir suge er sterk nok til å løfte skitt fra dypt i bunken. Noen håndholdte støvsugere har et visir over rengjøringshodet. Når du har støvsugd trappetrinn, løfter du visiret, og du kan rengjøre stigerøret uten å måtte holde vakuumet i ulike vinkler. Se etter en håndholdt som også har et fugemunnstykke og støvbørsten.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com