Hvordan Tile en Bathtub

July 19

Flislegging vegg rundt et badekar ligner på flislegging andre vegger, bortsett fra at du må sørge for at skjøten mellom karet og flis er riktig forseglet for å hindre fuktighet fra siver inn rundt karet felgen. Dette gjøres ved hjelp av fugemasse ved at en horisontal plass, mens resten av mellomrommene mellom flisene blir fylt med fugemasse (en form for sement). Veggen bak karet bør være solid og ren før du begynner.

Bruksanvisning

1 Merk en vertikal linje gjennom midten av hver vegg rundt karet med blyant og nivå.

2 Spre flislim på en vegg med fliser sparkel, sprer den i en horisontal linje langs grensen av karet og gjøre linjen av limet høy nok til å få plass til en rad fliser.

3 Påfør fliser på veggen starter på den vertikale linjen, legger fliser avstandsstykker mellom dem. Sett spacere under dem så godt å skille dem fra karet. Heng hele første raden med fliser, kutte bitene i endene på flis kutter til å passe.

4 Spread ekstra lim over den første raden med fliser og trykk flere brikker til veggen i et rutenett mønster ved hjelp av midtlinjen som utgangspunkt for hver rad. Bygg opp veggen, setter avstandsstykker mellom alle fliser og kutte ende fliser som nødvendig.

5 Tile hver vegg over badekaret på samme måte. La limet satt over natten.

6 Trekk ut avstandsstykkene. Spre fugemasse over hver vegg, fra toppen og ned, med fugemasse sparkel. Bruk kanten av sparkelen å presse fugemasse inn i mellomrommene mellom flisene. Ikke fugemasse plass mellom flisene og karet. Tørk av overflødig fugemasse med en lett fuktet svamp.

7 La fugemasse satt for en dag. Kjør en perle av caulk i rommet mellom flisene og kanten av karet.

Hint

  • Bruk vernebriller når du kutter flisene.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com