Instruksjoner om å lage kaffe

July 20

Instruksjoner om å lage kaffe


Hvis du har drukket kaffe i mange år, har du sikkert hatt både gode og dårlige kopper kaffe. Dette er ikke din fantasi. Velsmakende kaffe begynner med friske, kvalitet fylte bønner, som kan kjøpes helt eller allerede bakken. Kaffen blir så brygget ved hjelp av en målt balanse av vann til kaffe og tjente så snart som mulig for å nyte sin friskhet. Enten du lage kaffe hjemme for første gang, eller har behov for en oppfriskning, etter en velprøvd rekke tiltak bidrar til å sikre en tilfredsstillende kopp hver gang.

Bruksanvisning

Trykk Pot (fransk Press)

1 Velg et kurs grind, hvis mulig. Jo større slipe gir en jevnere uttak av kaffe smaken for en fyldigere bodied smak. Hvis du bruker et hjem kaffekvern, male kaffen rett før bruk for økt friskhet.

2 Legg en ss. av kaffe til bunnen av potten for alle for hver 4 unser vann. Tillat dette forholdet til å fungere som en guide. For en sterkere kopp, legge mer kaffe i potten neste gang. For en mer mild kopp, redusere mengden av kaffe tilsettes til potten.

3 Ta med vann bare til å koke i en kjele eller kjele. La vannet avkjøles i 45 sekunder før du legger det til pressen potten.

4 Hell vannet i pressen potten på toppen av kaffegrut. Hell i en sirkulær bevegelse for å sikre jevn fordeling av vann på eiendommen.

5 Start tidtakeren på 4 minutter. Etter 1 minutt, bruk en lang skje til å røre den begrunnelse inne i potten.

6 Monter lokket på toppen av potten med stempelet trukket tilbake.

7 Skyv stempelet langsomt ned etter 4 minutter å filtrere vannet gjennom kaffen. Hell kaffen i en kopp og nyte.

drypp Pot

8 Velg et medium malt kaffe for drypp potten kaffetrakter. I drypp potter, vann og kaffe er i kontakt for bare sekunder - et medium slipe hindrer vannet fra filtrering for fort eller sakte gjennom eiendommen.

9 Plasser en riktig størrelse papirfilter i filterkurven kaffetrakter.

10 Legg 1-2 ss. av kaffe for hver 8 dl vann, avhengig av den ønskede styrke. Juster dette forholdet over tid for å finjustere prosessen som passer din personlige smak.

11 Fyll kjelen sammen med den ønskede mengde kaldt vann og tøm potten forsiktig inn i kaffemaskinen reservoaret. Hvis du bruker vann rett fra springen, la springen til å kjøre i noen sekunder før bruk.

12 Kontroller at lokket sitter godt på potten. Lokket er avgjørende for å tvinge kaffe å dryppe fra kurven i potten.

13 Plasser potten i kaffetrakter. Sjekk at potten sitter jevnt på toppen av varmeplaten.

14 Vri drypp potten kaffetrakter på. La maskinen til slutt drypper helt før du forsøker å fjerne potten for bruk.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com