Slik installerer baseboard Støping

July 11

Slik installerer baseboard Støping


Baseboard gir rommet et ferdig utseende ved å dekke skjøten der gips møter gulvet. Baseboard kommer i varierende bredder, materialer og pris poeng. Installere baseboard krever oppmerksomhet på detaljer og tålmodighet. Du bør vurdere å bruke en hjelper for store prosjekter og for mindre jobber når du bruker manuelle verktøy.

Bruksanvisning

1 Bruk stud finder for å finne stenderne. Marker alle pigger ca 12 inches fra gulvet.

2 Mål hver vegg og merke baseboard til å passe. Legg merke til om hvert merke krever en rumpe (flat) eller gjærings (vinkel) kuttet. Hold hver brikke på plass på noen utvendige hjørner. Merke dem for å kutte hvor den indre kanten møter utenfor hjørnet av veggen. Sett gjæringssag til 45 grader og gjøre alle vinkel kutt.

3 Legg den første del av baseboard mot veggen med den ene enden stanget mot tilstøtende vegg i et innvendig hjørne.

4 Skyt en spiker 1/2 tomme fra øvre kant av baseboard, slik at den går inn i stud. Skyt den andre 1/2 tommers fra bunnen slik at den går inn i sålen plate (nederst, horisontal framing medlem). Gjenta på hver stud, fortsetter rundt i rommet før du går tilbake til start hjørne. Butt den siste biten mot det første stykket.

5 Skyt en ekstra spiker gjennom stykker på utvendige hjørner, om en tomme fra felles.

6 Tett eventuelle gap mellom baseboard og vegg, skjøter som ikke oppfyller perfekt og alle spikerhull. Skrap vekk overflødig fugemasse.

Hint

  • Installere baseboards tar mye lenger med en mestring så og hammer. Lei en gjæringssag og pneumatisk spikerpistol hvis du ikke har dem.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com