Om omsorgsboliger

July 29

Omsorgsboliger kombinere medisinsk behandling av et sykehjem med den personlige friheten til omsorgsboliger. Disse husene er en ideell bosituasjon for seniorer som trenger pågående medisinske tjenester eller som ikke lenger er i stand til å håndtere aktiviteter som rengjøring i hjemmet og kjøring, men ønsker å beholde sin uavhengighet.

Omsorgsboliger

Omsorgsboliger kan bli funnet i en nesten endeløs rekke størrelser og stiler. Mange ligne et stort leilighetskompleks, mens noen er mer lik sykehjem eller hospitals.These hjem alle inneholder en samling av små leiligheter, samt flere felles områder som en rec rom, bibliotek eller kafeteria. Store kjøkken, vaskerom og kontorer er også til stede for å hjelpe de ansatte på stedet håndtere behovene til sine innbyggere. Omsorgsboliger i distriktene ofte har store verft eller hager for naturglade leietakere, og mange lar rolige dyr på stedet.

tjenestene som tilbys

De grunnleggende tjenester som tilbys av omsorgsboliger inkluderer vanligvis medisinering dosering, måltider, verktøy, enhet renhold og vaskeri. De fleste omsorgsboliger gir også valgfrie daglige klasser, underholdning eller aktiviteter og transport for å shoppe eller spise ute. Når det er nødvendig, kan sykehjem personalet hjelpe innbyggere med bevegelseshemninger utføre oppgaver de ellers kan ha problemer med å fullføre, som for eksempel dusjing, spising eller flytting til og fra sine leiligheter. Ekstra medisinsk hjelp er alltid tilgjengelig i omsorgsboliger, sette dem bortsett fra de fleste omsorgsboliger sentre.

Finne rett hjem

Fordi omsorgsboliger er ment som en permanent bolig løsning, er det viktig å velge den rette. Lag en liste over personlige behov og tur potensielle hjem for å sikre at dine behov blir møtt. Snakk med vakthavende personale, samt nåværende beboere og deres familier, om tjenestene og kvaliteten på hjemmet. Dersom økonomisk bistand er nødvendig, snakke med en medarbeider om valgbarhet for å motta offentlig støtte i å betale leie. Ofte boliger må oppfylle visse statlige krav før deres innbyggere kan motta Medicaid støtte.

Koste

Omsorgsboliger regningen gang i måneden mye som leiligheter. Kostnadene varierer mye mellom stater samt spesifikke boliger, og gjennomsnittlig mellom $ 1000 og $ 2000 per måned gjennom det meste av USA. Disse prisene er basert på nivået av omsorg som kreves, samt størrelsen på din personlige boareal eller leilighet. Spesialisert medisinsk behandling, måltid planer, ekstra transport og andre faktorer kan bump opp de månedlige kostnadene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com