Hvor ofte kan du Spray Dormant Spray for Peach Leaf Curl?

June 29

Hvor ofte kan du Spray Dormant Spray for Peach Leaf Curl?


Fersken blad curl er en sopp sykdom av fersken og nektarin trær. Symptomer inkluderer forvrengt løvverk med røde nupper som til slutt faller av treet. Selv om ikke vanlig, kan sykdommen spre seg til frukt, forårsaker det å ta på seg en skinnende støpt med røde, hevet flekker. Sykdommen svekker treet og fører til en tilbakegang i produktivitet. Når utgangspunktet smittet løvverk faller fra treet, nye bladene vokser i normalt, noe som fører til nye dyrkere til rabatt symptomene og tror alt er bra. Heldigvis fungicider forebygge infeksjoner i de påfølgende sesongene.

Peach Leaf Curl

Fersken blad curl, noen ganger kalt leaf curl, infiserer også nektarin trær. Det er en sykdom forårsaket av en sopp som krever mye fuktighet og milde temperaturer - mellom 50 og 70 grader Fahrenheit - for å spire. Navnet på sykdommen beskriver sin tidligste og mest åpenbare symptom: krøllet, forvrengt løvverk. En vanskelig patogen, symptomene forsvinner når luften tørker og temperaturen stiger, bare for å komme tilbake igjen når forholdene passer den. Når soppen - Taphrina defor - kommer inn i bladverket, kan det ikke bli drept, så forebyggende soppdreper spray programmer anbefales.

Hyppighet

Fersken og nektarin trær vanligvis bare krever en soppdreper program, hvis timet riktig. Siden den første infeksjonen er den mest alvorlige, og forekommer i tidlig på våren når knoppene sveller, timing soppdreper programmet er av største betydning. Spray treet i høst etter at nesten alle bladene faller. Den nest beste tid å behandle treet er våren like før knoppene sveller. Det er helt akseptabelt å behandle treet i både høst og vår, spesielt hvis du bor i et område som får mye vårregn. Sprøyting soppdreper på andre tidspunkter i løpet av sesongen er ineffektiv og vanligvis en sløsing med penger.

Soppmidler

Den ideelle fungicid for behandling av fersken blad curl er en som inneholder Chlorothalonil eller faste kobber, slik som kobber ammonium, som den aktive bestanddel. Økologiske bønder kan bruke Bordeaux, men det er ikke så effektiv som kjemisk-baserte soppmidler og krever gjentatte søknader. The University of California har en Bordeaux formel på sin hjemmeside. Hvis du kjøper en kommersiell formel, lese etiketten og gjelder i henhold til planen oppført. Den samarbeidende forlengelse tjeneste i fylket tilbyr utmerket informasjon om soppmidler til bruk i din region og i din situasjon.

Søknad

Bruk en tank sprayer å bruke soppdreper. Kalibrere trykket før du legger ingrediensene til tanken. Instruksjonene som fulgte med sprøyta vil hjelpe deg i denne oppgaven og soppdreper etiketten skal inneholde den ideelle trykket. Dersom soppdreper skal blandes med vann, tilsett vann til tanken først og deretter legge til soppdreper, virvlende tanken som du helle det i. Som du spraye treet, følge nøye med på sprekkene i grener og kvister som dette er der sporene overvintrer. Spray hele treet til den er gjennomvåt, med mindre soppdreper etiketten sier noe annet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com