Ripebestandig Topper

August 3

Ripebestandig Topper


Topper kommer i en rekke ulike stiler og materialer, men selv "ripebestandig" design er ikke ripesikkert. De mest vanlige utførelser innlemme et glass-keramisk materiale eller rustfritt stål. Vanligvis er keramiske glassplatetopper markedsført som ripebestandig, men du bør bruke forsiktighet rundt platetoppen for å hindre stygge merker. Rustfritt stål topper er mindre motstandsdyktig mot riper, men er ofte belagt med klar beskyttelse materiale.

Glass-keramiske Topper

Glass-keramiske koketopper kan ganske enkelt kalt "keramiske topper" eller "glass topper", men de er faktisk en unik, høyt utviklet materiell som omfatter begge stoffene. Materialet er laget for å motstå riper, støt og fingeravtrykk flekker, demonstrerte med testing før apparater selges i markedet. Ikke bli lurt av topper markedsføres som "ripebestandig." Bestandig betyr ganske enkelt at platetoppen kan ta en viss grad av påvirkning uten å forlate riper, men visse materialer er tilbøyelig til å bli klødd likevel.

hindre riper

Nøkkelen, når du prøver å unngå riper og flekker på glass-keramiske koketopper, er å ta hensyn til det ytre materialet på bunnen av kokekaret. Aldri skyv gryter og panner over platetoppen. Aluminum-bunn gryter og panner kan la noen riper, men disse kan lett fjernes med spesielle rengjøringsmidler hvis det gjøres umiddelbart. Kobber-bunn kokekar kan også sette merker som må rengjøres med en gang, og kan være permanent hvis igjen for lenge på platetoppen. Du kan trygt bruke støpejern gryter og panner på keramiske koketopper bare hvis de er belagt med porselen emalje. Glass-keramisk stein og kokekar er utsatt for å få riper og bør unngås.

stål~~POS=TRUNC

Til tross for stål styrke og flekken motstand, trenger stålbelagt topper ikke motstå riper samt glass-keramisk design. Faktisk, stålbelagt topper er noe utsatt for riper, Det beste alternativet for et ripebestandig stål platetopp er en som gir et klart belegg. Mange kommersielt tilgjengelige ståltopper tilbyr nå denne funksjonen. Som med glass-keramisk design, unngå å skyve kokekar over komfyrtoppen for å redusere stygge riper.

Fjerne Riper

Når møtt med en ripete opp stål platetopp, kan du ha litt profesjonell hjelp for å fjerne merkene. Noen riper kan polert ut med kjemikalier og skuresvamp. Når riper og metall flekker vises på topper, bør de fjernes raskt med rengjøring produkter spesielt utviklet for platetopper. Bruk en scrubber svamp og bruke renere umiddelbart etter at du ser noen merker. Et verktøy kniv kan også være nødvendig for å fjerne merkene produsert fra metall kokekar.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com