Hvordan lage en Bar Overheng Countertop ut av kryssfiner

August 1

En bar overheng benkeplate kan hjelpe legge brukbar plass på kjøkkenet, hi eller underholdning rom. Ved å legge barkrakker, kan du bruke denne typen benken for å gi plass til gjester eller familiemedlemmer. Du kan legge til et overheng benkeplate til et eksisterende skap, halv-vegg eller øya for å møte dine plass og sittebehov. Plywood fungerer som en relativt billig valg for å konstruere din bardisk - du kan dekke kryssfiner med laminat ark for å gi benkeplate et ferdig utseende.

Bruksanvisning

En Bestem bredden og lengden på benken. Hvis du planlegger å legge sitteplasser, bør benkeplate strekker ca 18 inches utover kanten av kabinettet eller annen støtte.

2 Mål to deler av 5/8 tommers tykke kryssfiner til dimensjonene på benken med et målebånd. Ta et kritt ut på målemerker for å danne et omriss av benkeplate.

3 Skjær kryssfiner seksjoner langs krittet linjer med en bordsag. Plasser en av kryssfiner deler på kabinettet eller annen støtte.

4 Bor pilothull gjennom kryssfiner delen inn i støtte på 4-tommers mellomrom. Sett inn og stram 4-tommers treskruer gjennom pilothull med en elektrisk skrutrekker for å feste kryssfiner til støtte.

5 Påfør trelim til vedlagte kryssfiner. Plasser den andre kryssfiner delen på toppen av den første delen, og kant i kant. Stram C-klemmer langs omkretsen av kryssfiner seksjoner og la limet tørke over natten.

6 Fjern C-klemmer. Sand kantene av kryssfiner seksjoner med en palme slipemaskin.

7 Cut 2-tommers-brede strimler av laminat med en stikksag til å passe kantene på benken. Gjelde kontakt sement til strimler og kantene benkeplate og tillate sementen tørker. Plasser strimler på benken kantene og trykk dem på plass med en maling valse.

8 Kjør en ruter langs kantene på benken for å trimme overflødig laminat.

9 Skjær en del av laminat 1 tomme større enn dimensjonene på benken. Påfør kontakt sement til laminat og benkeplate med en maling valse. Tillat kontakten sementen tørker.

10 Place 1/2-tommers diameter dowel stenger på benken i 12-tommers mellomrom. Legge laminat på toppen av dowel stenger, slik at 1/2 tommers av overheng på alle sider. Arbeide fra sentrum fjerne dowel stenger og trykk laminat på plass med en ren maling roller.

11 Trim overflødig laminat med en ruter. Bruk en fil for å fjerne skarpe kanter fra hjørnene.

Hint

  • Bruk tykke arbeidshansker og vernebriller mens bygningen din overheng benken for å redusere risikoen for skader.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com