Lavere vannstand i Pools

May 12

Ingen basseng - enten det er over bakken eller i bakken - kan kjøre eller filtrere skikkelig med lav vannstand. For optimal filtrering drift, bør bassengvannet være på en bestemt høyde. Lav vannstand kan være et resultat av mange ting, for eksempel en enkel fordampning eller en mer alvorlig liner lekkasje problem.

vann Høyde

Den ideelle vannhøyde for svømmebassenget er halvveis poenget med skimmer vertikale høyde. Dette er den generelle tommelfingerregel for både i bakken og over bakken bassenger. Den skimmer er ansvarlig for å samle store deler av skitt og rusk og gir et sted for filteret for å starte suctioning prosessen. Vannet går fra skimmer gjennom filteret og tilbake ut bassenget avkastning jet.

Betydning

Vannstanden er viktig i direkte forhold til skimmer. Når det er for mye vann i bassenget, skimmer flom og ikke er i stand til å fange opp store biter av skitt og rusk flyter på overflaten. Det rusk flyter tilbake til bassenget overflate. Hvis vannivået er for lavt, blir filteret ikke har nok vann til å sirkulere og filtrere på riktig måte. Du må fylle opp vann umiddelbart hvis vannet faller på eller under bunnen av bassenget skimmer. Kjører filteret uten vann tilstede kan permanent skade filteret.

vann Loss

Vanntap kan være et resultat av mange ting, oftest fordampning og svømmer bruk - som sprut, hopping og vann overløp. Du bør alltid overvåke vannstanden og fylle opp bassenget som nødvendig, spesielt etter en lang dag med tung bruk. De fleste bassengene miste et sted mellom en halv tomme til to inches av vann per uke fra fordampning. Hvis du taper mer enn to inches per uke, og det er ikke på grunn av svømmeren bruk, så du kan ha en lekkasje i duken. Inspiser liner overflaten for hull, punkteringer eller tårer.

Solar Covers

Solar dekker er en effektiv måte å redusere fordampning i bassenget mens naturlig å varme opp vannet i svømmebassenget. Du bør plassere en solenergi dekke over toppen av bassenget når solen skinner. The solar cover skaper en fuktsperre, blokkerer fordampning og bruker varmen den fanger fra solen å varme vannet. Solar dekker er enten produsert med UV-stabilisert polyetylen - plast - eller vinyl. Plast boblet solcelle dekker er den mest kostnadseffektive og vanlig blant forbrukerne. Disse dekker ligne bobleplast materialer som brukes til pakking. Vinyl dekker er mer holdbare og koster mer penger, men de varer lenger.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com