Hvordan lage en faux kolonne med Støping

May 10

Dekorere hjemmet med faux søyler er rimeligere å installere selve kolonner i et hjem interiør. Med noen få grunnleggende forsyninger og verktøy, de fleste DIYers lage og installere faux søyler i nesten alle rom.

Bruksanvisning

Cast kolonnen Topper

Kombiner en gips med vann i et 2: 1 forhold. Bland godt for å fjerne eventuelle luftbobler. Hell blandingen i gips kolonnestøpeformer, en for hver kolonne ønskelig. La det tørke til det er helt hardt, vanligvis en uke.

2 Mål veggene og kutt i styrene til ønsket lengde av kolonnen, minus lengden på kolonnen toppen, med sagen. Maling styrene og kolonne topper med en innvendig maling. La tørke helt.

3 Spre et lett lag med sparkelmasse på baksiden av kolonnen topper. Plasser kolonne øverst på toppen av veggen mot taket. Trykk kolonne toppen litt på veggen og hold i et par minutter. Plasser et par strimler av maskeringstape over det å bidra til å holde den på veggen.

4 Hold et bord loddrett under kolonnen topp mot veggen. Styret bør gå hele veien til gulvet. Hammer to spikre i toppen og to i bunnen for å sikre styret til veggen. Gjenta disse trinnene for hver kolonne ønsket.

5 Trykk opp kolonne bord med matchende maling for å skjule negler.

Hint

  • Trykk på formen lett med fingrene eller jiggle det litt å utjevne gips mens den ennå er våt. Kolonnen toppen vil fjerne bedre ut av formen hvis du bruker en hårføner for å varme opp plasten først. Arbeid sakte slik at du ikke knuse eller sprekke gipsformen.
  • Kolonne topper må være helt tørr før du forsøker å fjerne dem fra formen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com