Min Whirlpool Oppvaskmaskin Quiet Partner III har ingen makt

May 10

Whirlpool Corporation, med hovedkontor i Benton Charter Township, Michigan, tilbyr både innebygd og bærbare oppvaskmaskin. Visse Whirlpool oppvaskmaskiner har Quiet Partner III-systemet, som er et system for å hindre oppvaskmaskinen fra støye. Hvis oppvaskmaskinen ikke kan slås på, feilsøke og reparere dette problemet på egen hånd for å unngå kostbare service avgifter.

Hjem Power

Hvis Whirlpool Quiet Partner III oppvaskmaskin ikke kan slås på, kontrollerer du at strømkabelen er plugget i veggen. Se om denne stikkontakten ved å koble til et annet apparat, som en lampe, inn i stikkontakten. Sjekk din husstand sikringer eller effektbryter. Sikringer er svart eller har brutt ledninger. Erstatte disse sikringene. Tilbakestill automatsikringen om det er blitt utløst.

Dør / Vann

Helt lukke døren til oppvaskmaskinen for å starte syklusen. Hvis den ikke lukkes, rense dørpakningene, og kontroller at de ikke faller av. Hvis de er, feste pakningene. Skift pakningene om de er svært slitt eller ødelagt. Fjern eventuelle gjenstander som blokkerer døren. Kontroller at oppvaskmaskinen er i vater. Hvis det ikke er det, justere utjevning ben. Skru på vannforsyningen ventilen og rengjør inntaksslangen hvis den er tett.

interne komponenter

Døren bryteren er plassert i fronten av oppvaskmaskinen. Denne komponenten har et plasthus med fire ledninger koblet til den. Hvis noen av ledningene er ødelagt eller brent ut, må du bytte hele komponenten, siden det er vanskelig å reparere. Undersøk intern kabling av oppvaskmaskinen. Se etter eventuelle ledninger som er koblet eller ødelagt. Erstatt disse ledningene. Undersøk kontroll bord, og se om det har brutt eller brent ut komponenter. Bestill en ny kontrollkortet fra en autorisert Whirlpool deler forhandler hvis det er tilfelle.

Motor / tilleggsproblemer

Din Whirlpool oppvaskmaskin normalt pauser mellom sykluser. Se om oppvaskmaskinen har bare stoppet i noen sekunder. Kontroller at motoren ikke er overbelastet. Dersom det er, produserer det vanligvis en elektrisk brent lukt. La motoren hvile i opptil 30 minutter, og prøve å starte syklusen. Hvis den ikke vil starte, må du koble oppvaskmaskinen fra strømkilden, og ta ut hovedhuset. Undersøk motor, og se om det er brent ut. I så fall må du bytte den, siden det er vanskelig å reparere. Hvis rent lys indikatoren blinker, må du kontakte en service reparasjon person.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com