DIY Vinyl Lette for Walls

June 21

DIY Vinyl Lette for Walls


Populariteten til vinyl veggen kunst er sannsynlig på grunn av det faktum at det er passelig og lett å fjerne hvis du ombestemmer deg om din dekorere stil senere. Du kan kjøpe vinyl veggen kunst, personlig eller ikke, på en rekke forhandlere. Hvis du ønsker å være både sparsommelig og originalt, men du kan mestre kunsten å lage din egen vinyl lette for å dekorere vegger og andre overflater i hjemmet.

Bruksanvisning

1 Skriv din valgte ord eller uttrykk på datamaskinen tekstbehandlingsprogram. Eksperimenter til du finner den skriftstil og størrelse som du ønsker for dine vegger. Velg en stor størrelse, selv om du må splitte opp uttrykket på mer enn en trykt ark. For bokstavene for å være synlig på veggen, må de være minst et par inches høy.

2 Skriv ut setning eller ord på skriveren. Hvis du ikke ønsker å bruke en datamaskin og skriver, kan du også skrive ordet for hånd. Bruk tykkere linjer slik at du har noe vesentlig å kutte fra vinyl.

3 Skjær ut bokstavene for å lage en sjablong. Bruk et verktøy kniv eller noe lignende for å fjerne lette men la konturene på arket.

4 Tape sjablongen skissere på feil side av vinyl, der papiret backing er plassert. Tape sjablonger, slik at de vises bakover når du ser på baksiden av vinyl.

5 Trace sjablongen skisserer med en blyant på papir backing av vinyl. Hold papiret flatt med ikke-skriving hånd slik at du kan være nøyaktig i ditt representasjon av bokstavene.

6 Fjern sjablongen og bruke saks til å klippe bokstavene ut av vinyl. Hold papiret backing på plass for nå.

7 Bruk en blyant og linjal for å lett trekke en rett horisontal linje på veggen for å bruke som en guide for å plassere bokstavene.

8 Fjern papiret backing fra en vinyl bokstav om gangen og feste dem til veggen. Begynn i midten av skjermen, og jobb deg ut for å sikre nøyaktig avstand av ordet eller setningen. Glatt ut vinyl med hendene for å fjerne luftbobler.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com